**AUDNEDAL: Mindre brann på Konsmo

00.15:** Brannvesenet meldte at de kl. 23.00 hadde rykket ut på en mindre brann i en bolig på Konsmo. Brannen var slukket da brannvesenet kom til stedet. Det var ingen personskader, men mindre skader på en seng. En politipatrulje ble dirigert til stedet for nærmere åstedsundersøkelse.

ARENDAL: Far og to barn kom seg ut av brennende hus

**KRISTIANSAND: Trøblete taxikunde

02.47:** En drosjesjåfør ber om bistand i forbindelse med en vanskelig beruset kunde som ikke vil forlate drosjen i Dronningens gate. En politipatrulje blir dirigert til stedet. Patruljen melder tilbake at forholdet ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

03.11:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil og bilfører i Kuliaveien. Bilføreren, en mann på 23 år, blir anmeldt for å ha kjørt personbil uten å inneha gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Promillekontroll i Narviga

02.20-03.20:** Promillekontroll/adferdskontroll i Narviga: 32 blir kontrollert, og det fører ikke til noen reaksjoner fra politiets side.

**FLEKKEFJORD: Hund på avveie

03.27:** En langhåret sort og hvit Border Collie hanhund er meldt savnet fra området Svegeskogen. Den forsvant rundt kl. 00.30. ARENDAL: To til legevakt etter ulykke på E 18

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Grimtunet

05.33:** Politiet får melding om innbrudd på Grimtunet. Ei dør er brutt opp. En bil ble observert kjørende fra stedet. Politiet leter etter bilen og gjennomfører åstedsundersøkelse på Grimtunet.

ARENDAL: Innbrudd i hytte

06.30: Det meldes om innbrudd i ei hytte i Klodeborgheia. Det er usikkert om noe er stjålet. Politiet sikrer spor på stedet.

**ARENDAL: Kjørte i autovernet

12.29:** En bil kjørte i autovernet sør for Moland park. To personer ble lettere skadet, og ble kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus.

**SONGDALEN: Kjørte uten gyldig førerkort

13.57:** En politipatrulje stoppet en bilist i Nodeland sentrum. Vedkommende, en 21-åring, hadde ikke gyldig førerkort, og vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Innbrudd i bil

16.27:** Politiet får melding om innbrudd i en bil. Det blir foretatt åstedsundersøkelse.

**GRIMSTAD: Stjal lommebok

16.41:** Da ei kvinne tok ut penger fra minibanken utenfor Oddensenteret, ble hun tilsnakket av en mannlig tigger. Under samtalen ble hun frastjålet lommeboken av en kvinnelig tigger. Politiet blir sendt til stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

**TVEDESTRAND: Smalt fyrverkeri i søppelbøtter

18.18:** Politiet ble varslet om at to unge gutter lekte med fyrverkeri ved rutebilstasjonen i Kristiansand. De skal ha kastet fyrverkeri i søppelbøttene. En politipatrulje ble sendt til sendt til stedet.

**MANDAL: Båt stjålet

18.27:** En båt blir meldt stjålet fra vinteropplagget ved den gamle Kjettingfabrikken. Den stjålne båten er en Seadoo Speedster 15 fot, hvit og gul med innenbordsmotor.

**FLEKKEFJORD: Trafikkulykke på Abelsnes.

18.43:** En bil ble påkjørt bakfra ved Abelsnes. Føreren klagde på smertet i nakken. Ulykken skapte mindre trafikale problemer.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

19.05:** En mann blir anmeldt for å ha vært i besittelse av mindre mengder narkotika.

**GJERSTAD: Bilbrann på Sundebru

19.18:** En bil tar fyr på Sundebru. Politi og brannvesen blir sendt til stedet. Brannen startet i setet på bilen. Bilen skal undersøkes av kriminaltekniker.

**ARENDAL: Mistet førerkortet

19.50:** UP hadde en trafikkontroll. En 29 år gammel bilist ble stanset. Han kjørte i 71 kilometer i timen i 50-sonen. Det resulterte i tre prilkker i førerkortet. Mannen hadde fra før fem prikker: 5 + 3 = 8 = førerkortbeslag.

KVINESDAL: Trafikkulykke i Kvinesdal

20.39:

**KRISTIANSAND: Hanket inn mann

21.37:** En politipatrulje pågrep en 35-åring for bruk av narkotika. Forholdet vil bli anmeldt.