Fra før av har hun påtatt seg å designe klær for kleskjeden TopShop og har sunget duett med sin forlovede Pete Doherty på en konsert med hans band Babyshambles. Men nå har hun takket ja til å være med i et nummer av oppsetningen «Little Britain».Moss skal være på scenen sammen med de britiske komikerne David Walliams og Matt Lucas i deres forestilling som bygger på deres populære TV-program som sendes på BBC.

— Jeg har kjent Kate privat en kort periode og hun og Pete kom for å se på oss en kveld og likte det. Så vi tenkte vi skulle være litt frekke og forsøke å overbevise henne om å være med og det ville hun.

— Greia med Kate er at hun er morsom på sin egen måte og vi tror hun vil være helt perfekt. Hun skal ha flere replikker, men vi vil ikke avsløre for mye enda. Når du får se henne og hva hun skal ha på seg, så blir det litt av en overraskelse, lover Walliams.

Opptredenen er i utgangspunktet tenkt som en engangsforeteelse og vil finne sted under veldedighetsarrangementet Comic Relief onsdag 22. november. (©NTB)