Les også: Fester med høyt volum

Les også: — Har skutt gullfuglen

**GRIMSTAD: Mann skallet ned

00.05** En mann kommer til politivakta i Grimstad og forteller at han er blitt slått og skallet ned på en adresse i Grimstad. Den fornærmede navngir gjerningsmannen og vil anmelde forholdet.

**FARSUND: Flaskekaster

00.24** Politiet fikk inn melding om en person som kaster flasker på biler i Kirkegata. Patrulje som kommer til stedet finner ingen personer eller glasskår.

**GRIMSTAD: Knust kjøkkenvindu

00.31** Huseier hjem til bopel i Reddalsveien og finner kjøkkenvinduet knust. Uklart om noen har vært inne i boligen og stjålet noe.

**KRISTIANSAND: Branntilløp på Tinnheia

00.36** Etter en heftig fest i Per Gynts vei reagerer naboer på en mistenkelig lukt. De tar seg inn i leiligheten og finner en pose som brenner på kjøkkengulvet. Politiet vil følge opp saken.

**VENNESLA: To mopeder stjålet

01.00** Politiet fikk inn melding om to mopeder av merket Derby som er stjålet fra Brandeheivegen i tidsrommet 22 - 01. Registreringsnumre er: RF 5566 og PT 9401

**MANDAL: Bilbrann på Piren

01.07** Det var full fyr i en bil på Piren i Mandal. Bilbrannen ble raskt slukket. Ingen personer var i bilen. Etterforskes av politiet.

**ARENDAL: Nordmenn slåss mot øst-europeere

01.39** Politiet fikk inn melding om en slåsskamp utenfor Fishermans Pub. En patrulje kommer til stedet og det viser seg at en gjeng fra Øst-Europa slåss mot en gjeng fra nordmenn. Fire personer er pågrepet, fra begge sider, og saken følges opp søndag.

**KRISTIANSAND: Slått ned – Vil ikke anmelde

01.57** Fra utestedet Havana i Vestre Strand gate får politiet inn melding om at en person er slått ned på utsiden av utestedet. Personen skal ha vært bevisstløs. Tre personer skal ha vært innblandet i episoden. Den fornærmede vil ikke anmelde forholdet. Politiet vil følge opp med en reaksjon for slåssing på offentlig sted.

**ARENDAL: Slo til vakt

01.59** En 32 år gammel mann slo til en vakt på Fishermans Pub. 32-åringen er pågrepet av politiet.

**KRISTIANSAND: Jente til akutten

02.02** Politiet fikk inn melding om en ung jente som ligger i veibanen ved Samsen kulturhus. Jenta har pusteproblemer og fraktes til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus Kristiansand av politet.

**TVEDESTRAND: Mistanke om promille

02.26** En bil kjørte av veien i Tvedestrand. Bilfører og to passasjerer lettere skadet. Politiet mistenker sjåføren, en 25 år gammel mann fra Oslo for promillekjøring.

**ARENDAL: Gjester yppet til bråk

02.27** Fra utestedet Sjøloftet får politiet inn melding om at noen gjester ypper til bråk. En 23 år gammel mann fra Arendal blir innbrakt for å lage bråk på stedet.

**KRISTIANSAND: Truet vakter

02.31** Vaktene på utestedet Beverly Hills tar kontakt med politiet og forklarer at de har en kranglete person på stedet. Mannen skal ha fremsatt en del trusler mot vaktene på utestedet. Politiet tar hånd om en 18 år gammel mann fra Kristiansand.

**GRIMSTAD: Falt ned fra tak

02.34** Politiet fikk inn melding om at en person skal ha falt ned fra taket på en Kiwi-butikk. En patrulje kommer til stedet. En 18 år gammel mann er uskadd og blir tatt vare på av venner.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern – Stakk av

03.02** Politiet fikk inn melding om at vaktene ved Victoria Pub i Markens gate har satt håndjern på en mann som har laget bråk på stedet. Mannen skal blant annet ha slått til to vakter på utestedet. Da en patrulje kommer til stedet har mannen klart å rømme. Politiet finner igjen mannen, med håndjern, lenger nede i Markensgate.

**KRISTIANSAND: Slått med hammer

04.07** Politiet blir tilkalt til Voiebyen hvor flere personer er innblandet i et slagsmål. Et forhold som skal ha startet ved et serveringssted i byen, har blitt til et slagsmål på Voiebyen. En person skal ha blitt slått med en hammer, men ble kun lettere skadd. Forholdet vil eventuelt bli anmeldt over helgen.

**KRISTIANSAND: Banket opp av pirattaxi-sjåfør

04.41** En mann ringer til politiet og forteller at han har tatt pirattaxi fra sentrum. Det var to personer i bilen han satt seg inn i. Målet for reisen var Hånes, men istedenfor å kjøre dit stopper bilen et stykke utenfor sentrum. Passasjeren blir dratt ut av bilen og banket opp. En politipatrulje plukker opp mannen og kjører han hjem. Mannen vil vurdere å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Bilstereo stjålet

06.59** Tre biler på Gimle gård har fått ruten knust og bilstereo stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt med promille

09.17** Kontroll ved Statoil på Vesterveien. En 25 år gammel mann blir tatt for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: GPS og bilstereo stjålet

09.34** Dørene på en bil i Skogveien har blitt brutt opp. GPS og bilstereo er stjålet.

**KRISTIANSAND: Medisiner stjålet

10.22** Melding innbrudd på Sørlandet legesenter i Sørlandsparken. Et vindu er knust med en stein og medisinskap er brutt opp.

**LYNGDAL: Bil med ektepar veltet

12.38** En personbil med et eldre ektepar fra Kristiansand i veltet på E39 i Lyngdal. Politiet har ikke opplysninger om hvordan uhellet skjedde. Verken mannen eller kvinnen fikk alvorlige skader.

KRISTIANSAND: Opel Corsa stjålet fra Eg Den vinrøde bilen, som har registreringsnummer PN 97440, ble stjålet natt til søndag.

**VENNESLA: Kjørte ned sauegjerde på Tjomsås

12.57** En personbil kjørte ned et sauegjerde på Tjomsås i Øvrebø. Det ble kun materielle skader.

**VENNESLA: Unggutter kjørte moped

13.10** To gutter på 14 og 15 år ble tatt av politiet i det de kjørte moped. De to vil få en reaksjon fra politiet da de ikke er gamle nok til å kjøre.

KRISTIANSAND: Kjørte av veien i Håneskrysset

MANDAL: Innbrudd på kinoen I løpet av natten har uvedkommende tatt seg inn på kinoen i Mandal. Det ser ikke ut til at noe er stjålet.

BIRKENES: Bil av veien i Vegusdal

BYGLAND: Promillekjører bet politimann

**BYGLAND: Tre forenklede forelegg i fartskontroll

19.13** Politiet har hatt fartskontroll i 60-sona på Grendi. Tre førere fikk forenklede forelegg.

— Det var ingen som kjørte med veldig høy fart, sier operasjonsleder Ove Austenå ved Agder politidistrikt til fvn.no.

ARENDAL: Stjal tom kasse fra Berg-Hansen I løpet av natta har det vært innbrudd hos Berg-Hansen Reisebureau. Tyvene har brutt seg inn gjennom en dør og rotet mye rundt. Det ser ut til at kassa er stjålet, men det skal ikke ha vært penger i den.

FROLAND: Innbrudd i hytte I løpet av det siste døgnet har det vært innbrudd i ei hytte i Froland. Det er uvisst hva som er stjålet.

**ARENDAL: Måtte vekke sovende mann

22.11** Politiet måtte vekke en beruset mann som hadde lagt seg til å sove i Elveveien på Nedenes.

**VEGÅRSHEI: Kunne ikke si hvem han var til drosjesjåfør

22.45** En beruset mann hadde satt seg i en drosje og kunne ikke gjøre rede for seg. Politiet fant ut hvem han var, en gammel kjenning av politiet, og kjørte ham hjem.