Fant tilhenger

23.30: En tilhenger som var meldt savnet mandag fra Lumber ble funnet i Kjosbukta av en politipatrulje.

Stakk av fra kollisjon

01.34: En 37 år gammel mannlig bilfører ringte til politiet og fortalte at han var sneiet borti av en trailer på broa over Gartnerløkka, og at trailersjåføren hadde kjørt videre uten å stoppe. Politiet fikk stoppet traileren i Søgne, og føreren hevdet at han ikke hadde vært innblandet i den lille ulykken. Likevel viste det seg at traileren hadde skader som var forenelig med bilførerens forklaring. Traileren er spanskregistrert, og føreren er svensk. Bilføreren vil anmelde forholdet.

Lek på isflak

02.33: Det var utenfor restauranten Kast Loss i Risør sentrum at den livsfarlige leken kunne endt i tragedie klokken halv tre i natt. Politi, ambulanse og brannvesen rykket ut da de fikk melding om at en person drev på et isflak på sjøen.

De to kameratene som også var med på leken, hadde reagert kjapt da vennen gikk for langt ut, og fikk hentet ham med båt før det gikk galt.

— Det var dumdristig, men jeg tror ikke vi skal følge opp saken, sier Jon Kvitne i Agder Politidistrikt.

Knuste rute og stakk

05.45: I Euronix-forretningen i Flekkefjord ble det meldt om en knust rute. Gjerningsmennene hadde ikke klart å ta seg inn i butikken. Det er observert en eldre mørk Audi på stedet.