Det var klokken 0220 Agder politidistrikt fikk melding fra Arendalsveien i Grimstad. Husieren hadde vært på ferie noen dager, og kom hjem til et hus som var kraftig rasert. Dessuten var det stjålet en mengde ting, blant annet personlige eiendeler og en vaskemaskin.

Politiet rykket ut og sjekket for spor, men fant ingen. Saken etterforskes videre i dag.

Knuste ruter

Og natt til idag har ukjente gjerningsmenn knust ruter hos gullsmed Einersen i Arendal. Men ingenting skal være stjålet, i følge Agder politidistrikt.

Avslørt av spor i snøen

På Evje kom en mann på jobb på Odden sagbruk klokken 04 i natt. Han ser at et vindu står åpent og at det har vært innbrudd i en lastebil. Ettersom det har snødd litt, kan han se ferske fotspor som går fra bedriften til naturbarnehagen på Evje. Han kontakter politiet som rykker ut med mannskaper både fra Kristiansand og Setesdal.

Klokken 06 melder patruljene at de har lokalisert en mistenkelig person inne i barnehagen, og 50 minutter etter meldes det at mannen er pågrepet på stedet. Det viser seg at det er en 25 år gammel mann fra distriktet, som har stjålet blant annet datautstyr fra Odden sagbruk.

Onsdag formiddag avhøres han av politiet i Evje.

Spor i snøen

Klokken 0540 får politiet melding om at det er stjålet både bærbar og stasjonær pc, samt en etikettmaskin, fra bedriften RTA på Hestmyr i Risør. Også her er det tydelige spor i snøen etter to personer. Men ingen er foreløpig mistenkt eller pågrepet for tyveriet.