Seks mistet lappen.

**KRISTIANSAND: Falsk lD

22.30:** En 17-åring ble stoppet med falsk legitimasjon på et utested. Gutten ble bragt til politistasjonen hvor guttens mor ble oppringt.

Pågrep naken ferge-mann.

**KRISTIANSAND: Beruset båtfører

00.21:** En 35 år gammel mann fra Flekkerøya er siktet for promillekjøring med båt, etter han ble stoppet av en poltibåt i Vestrehavn. Mannen ble tatt med til stasjonen, hvor han gjennomførte en utåndingsprøve som viste seg positiv.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 1

00.30** : Politiet fikk melding om masseslagsmål på drosjeholdeplassen ved jernbanestasjonen. De rykket ut og fikk etter hvert roet ned gemyttene. En av de fornærmede vurderer å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Slagsmål 2

00.46: En person ble kjørt til legevakten etter en slåsskamp på utsiden av Amigos i Vestre Strandgate. Personen skal ikke ha blitt hardt skadd.

**KRISTIANSAND: Kvinne blødde fra hodet

00.52:** En kvinne i 40-årene lå rett ut på gata utenfor Sixpence, blødende fra hodet. Hun ble kjørt til legevakten for kontroll. Vitner skal ha forklart at kvinnen falt.

**KRISTIANSAND: Slåss med taxisjåfør

00.59:** En passasjer havnet i håndgemeng med taxisjåføren på vei til Vågsbygd. Mannen forsvant fra stedet, og identiteten hans er foreløpig ukjent for politiet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 3

01.05:** Politiet fikk melding om en ny slåsskamp ved Amigos, men denne gangen foregikk slåssingen innendørs. Politiet pågrep en 45 år gammelmann fra Kristiansand som var innblandet i tumultene.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 4

01.30:** Tre 18-åringer var innblandet i et masseslagsmål i Henrik Wergelandsgate. De tre ble bortvist fra stedet av politiet, og det er foreløpig ikke registert noen anmeldelse i forbindelse med hendelsen.

Avslørte lommetyv-par.

**LILLESAND: Slagsmål 5

02.09:** Fire personer røk i tottene på hverandre på Sjøbua i Lillesand. Politiet rykket ut og ga de involverte beskjed om å roe seg. En 40 år gammel mann fra Lillesand var ikke spesielt interessert i å roe seg ned, og klarte å krangle seg inn i arresten.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 6

02.17:** Politiet fikk melding om slåssing på Beverly Hills. En 28 år gammel mann fra Østlandet hadde fått juling av fire andre, og blødde fra et kutt ved øyet. Ifølge 28-åringen hadde han blitt slått til av "fire bolegutter med hvite t-skjorter" . Mannen vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Promillekjører tatt

02.27:** En 23 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet for promillekjøring. Mannen ble stoppet mens han vinglet rundt i en blå Saab, og brakt til legevakta av politiet. På legevakta nektet mannen å gjennomføre blodprøve, men politiet fikk til slutt sikret seg en blodprøve av mannen. Det ble også funnet et mindre kvantum narkotika, i tablettform, i mannens bil.

**KRISTIANSAND: Slagsmål 7

02.40:** Politiet har mottatt en anmeldelse om legemsbeskadigelse fra en 19-åring fra distriktet. 19-åringen ringte politiet og sa at han ble forfulgt av en "gjeng med utlendinger" . 19-åringen ble senere funnet slått ned av politiet, og han blir bragt til legevakta. Han har fått knekt to tenner og har et kutt bak øret. Fornærmede har forklart at han havnet i klammeri med en person på Beverly Hills, og mener gjengen som julte ham opp skulle hevne episoden fra utestedet.