ARENDAL: Midt under fotball-VM valgte altså en god del arendalitter Arild Edvardsen fra Troens Bevis.

— Det var et veldig godt og positivt møte i Arendal. Godt oppmøte, jeg tror det var rundt 600 mennesker der, sier Harald Mydland, presseansvarlig for Troens Bevis.

Kulturhuset har maksimalt plass til 700 mennesker hvis det ikke er orkester til stede.

"Trekkplastrene" i år var Burundis president Pierre Nkurunziza (som ble frelst da han smughørte på Aril Edvardsen under et møte for en tid tilbake), bokseesset Steffen Tangstad og tidligere skøyter Hjalmar " Hjallis" Andersen.

De to sistnevnte fortalte begge om sin tro på Jesus under ett eller flere møter, som fant sted i Halden, Fredrikstad, Tønsberg og Arendal. Tangstad var den eneste av dem som var med på møtet i Arendal.

Under de fire møtene var det 128 som fylte ut "bekjennelseskort" - altså bekjente at de ville tro på Jesus, skriver Troens Bevis i en pressemelding. 30 av dem ble frelst i Arendal.

— Det er vi veldig fornøyd med, det er et ganske høyt tall til Norge i dag å være. Det er ikke så lett å samle folk på en sommerkveld nå for tida, sier Mydland.

I fjor ble det holdt to folkemøter, i Kristiansand og Stavanger, og da var det cirka 120 som ble frelst.

— Antall frelste er altså færre per møte enn i fjor?

— Ja. Innerst inne ønsker vi jo flere, men vi er uansett fornøyde med at så mange valgte Jesus i år, sier Harald Mydland.