**SØGNE: Stjal tilhenger

10.44** kom det inn melding om en tilhenger som er stjålet fra Salemsveien i Søgne. Tilhengeren har registreringsnummer PT 8361. **LINDESNES: Utbrent bil

10.56** kom en melder over en utbrent bil i Sør-Audnedal. Politiet har vært på stedet. Bilen er tauet inn og krimteknikere undersøker bilen. Det er ikke klart hvor lenge det er siden bilen sto i brann.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

11.55** pågrep en patrulje i Kristiansand en mann i 40-årene som var i besittelse av narkotika. Mannen hadde to gram amfetamin og to gram hasj på seg.

**LILLESAND: Fant kajakk

12.10** kom en innringer over en blå kajakk i Røynevardsfjorden i Lillesand. Hvis noen savner en slik, kan de ta kontakt med lensmannskontoret. Det er ikke mistanke om at noen har falt i sjøen.

LINDESNES: Bil stjålet fra industriområde

15.34: Politiet får melding om at en varebil i løpet avnatta er stjålet fra Hestehaven industriområde. Den sorte varebilen av merketFiat har registreringsnummer PX 52536. VENNESLA: Kollisjon mellom scooter og bil

17:00 : Les egen sak.

EVJE OG HORNNES: Fartskontroll på riksvei 9

16.20.18.20: Politiet holder fartskontroll på riksvei 9. Detblir skrevet ut fire forenklede forelegg og den høyest målte hastigheten er 98km/t.

ARENDAL: Kvinne stjal fra tre butikker

19.08: Securitas stopper en butikktyv ved Amfi. Den 39 årgamle kvinnen fra Arendal skal ha stjålet varer for rundt 2000 kroner fra treulike butikker.