David de Gea så ut til å ha rotet borte seieren for den regjerende seriemesteren, men et selvmål av West Bromwich ga 2-1-seier for den regjerende seriemesteren. Ni minutter før full tid kom avgjørelsen på The Hawthorns. Innlegget fra nyinnkjøpte Ashley Young gikk via to West Bromwich-spillere og i mål. WBA-forsvarer Steven Reid fikk selvmålet.

David de Gea har ikke fått noen god start mellom stengene for Manchester United. Etter Community Shield-seieren over byrival City fikk sisteskansen kritikk for ett av baklengsmålene, og i seriedebuten tabbet spanjolen seg ut igjen.

De Gea må ta på seg skylden for Shane Longs utligning til 1-1 etter 37 minutter. Den irske spissens skudd krøp seg forbi målvakten, som var treg med å komme seg ned i posisjon til å stoppe forsøket.

United-spillerne hadde grunn til å være frustrert etter utligningen. De regjerende seriemestrene var det førende laget i første omgang, og Wayne Rooney åpnet målkontoen sin for sesongen med en markkryper fra like innenfor 16-meteren etter 13 minutters spill. (©NTB)