LILLESAND: Bråk ved Beddingen

00.00: To unger gutter skal ha laget bråk ved Beddingen i sentrum, blant annet ved å hoppe i båtene som lå fortøyd. De skal også ha plaget folk rundt seg, før de forsvant på moped. På vei til å undersøke observerte poltiiet to som passet beskrivelsen på et skoletak i byen. De to er av utenlandsk opprinnelse og anmeldt for ordensforstyrrelse. Den ene er 17 år, mens alder på den andre er uavklart.

KRISTIANSAND: Festbråk 1

00.18: Meldingen om festbråk i Kristian IVs gate ble satt på vent på grunn av manglende kapasitet hos politiet. — Det kom ikke flere meldinger. Jeg regnet med det roet seg, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder-politiet.

KRISTIANSAND: Festbråk 2

00.30: Over telefonen ba politiet festdeltagerne i Østre Strandgate dempe seg. Det virket, sier operasjonslederen, det kom ingen flere meldinger fra omgivelsene rundt.

TVEDESTRAND: Festbråk 3

00.56: Høy musikk gjorde at folk ikke får sove. Da politiet kom en time seinere, var det stille.

KRISTIANSAND: Slo med sko

01.45: Politiet fikk melding om en mann som slo et bilpanser med en sko i Henrik Wergelandss gate. Så løp han fra stedet mot Coop Mega. Politiet fikk en beskrivelse, og fant en person. Mannen er anmeldt for ordensorstyrrelse, ettersom bilen ikke fikk skader.

KRISTIANSAND: Festbråk 4

02.13: Politiet har ikke kapasitet til å svare på meldingen om støy og høy musikk fra Urds vei. Men det kom ikke flere meldinger etter denne.

KRISTIANSAND: Bråk på utested

02.13: En gjest var ønsket fjernet fra Havana. Det dreide seg om en krangel, men meldingen viste seg å være noe overdreven. Politiet ordnet opp på stedet.

ARENDAL: Drivende vannscooter

02.20: En mann våknet av bråk på brygga ved Vippa bro, mellom Hisøy og Nedenes. Melderen så først en vannscooter drive nedover elva. En plastsnekke kjørte etter, for så å stoppe under broa. Politipatruljen kommer etter hvert, og snakker med vakten på marinaen som ikke har sett noe. Den aktuelle båten observeres fortøyd, mens vannscooteren fortsatt er på vidvanke. Se også melding klokken 06.42. KRISTIANSAND: Mann på damedoen

02.43: En person ble klørt til legevakten fra Havana. Han hevdet å ha blitt dyttet av dørvakta på toalettet - ifølge dørvakta dametoalettet. Han ville ikke komme ut, og dette var foranledningen til håndgemenget. Politiet avventer om det kommer anmeldelser fra noen av partene.

KRISTIANSAND: Angivelig innbrudd

02.43: På en adresse i Kristian IVs skulle personer være i ferd med å bryte seg inn - ved å sparke opp døra, viste det seg. Politipatruljen kom kort etter meldingen, og en person som passet beskrivelsen ble funnet kort fra stedet. På ham ble det funnet mindre mengder narkotika. Mannen i slutten av 20-årene satt fredag morgen fortsatt i arrest.

KRISTIANSAND: Knuste McDonalds-vindu

02.48: En mann i lyseblå hettegenser sparket ut ruta i McDonalds på Markens. Politi ble sendt i retningen mannen skulle ha løpt – mot Parko. Patruljen fant den angivelige gjerningsmannen en snau time seinere, og mannen i slutten av 20-årene ble satt i arrest.

ARENDAL: Festbråk 5

02.54: Det ble meldt om «skrik og skrål» fra en adresse i Arendal. Politiet avsluttet festen.

KRISTIANSAND: Bråket med «alle»

03.14: To utlendinger knuffet med folk, og bråket med «alle»i Kristiasnand sentrum. Politiet fant de aktuelle personene. Begge ble satt i arrest, siden de også ble satt i sammenheng med skadeverk tidligere på natten, nærmere bestemt vindusknusingen på McDonalds.

KRISTIANSAND: Slåssing i sentrum

03.24: En person skal ha blitt slått ned ved Herlig Land, og to personer løpt fra stedet mot Domkirka. Krangelen skal ha hvert mellom tre iranere og tre nordmenn. Alle dro hvert til sitt etter politiet tok personalia. Ingen er anmeldt så langt, og det er heller ikke rapportert skader.

KRISTIANSAND: Sov på plenen

03.50: En beruset person lå på plenen i krysset Setesdalsveien ved avkjøringen til Grim Torg. Den godt voksne person ble tatt inn for en sjekk, der han kviknet til etter hvert.

KRISTIANSAND: Festbråk 6

04.11: Melding om høy musikk i Møllevannsveien. En snau time etter kom det igjen en klage. Da politiet kom, var det dog stille. - De tok vel ut det siste, antar operasjonsleder Vellesen.

KRiSTIANSAND: Festbråk 7

04.24: Det ble meldt om bråk og krangling og slåssing i Oddernesveien. Patruljen kom til adresssen etter kort tid. Der skal en person ha knust et skap, en kommode og stol, og så låst seg inne på et rom. Politiet snakket med partene. Det kommer ingen anmeldelse.

ARENDAL/GRIMSTAD: Drivende vannscooter 2

06.42: En person meldte at han hadde tatt en vannscooter på slep. Scooteren hadde trekk over seg. Det var også tegn på noe galt med rattlåsen. - Det kan se ut som den ble forsøkt stjålet. Det kan være den samme fra tidligere på natta. Ingenting tyder på at den ble kjørt av noen, sier operasjonsleder Vellesen

GJERSTAD: Elgpåkjørsel

06.50: En bilist kjørte på en elg ved Gjerstad. Viltnemda er varslet. Det ble ingen personskader av påkjørselen.

MANDAL: BIltyveri fra bilverksted

11.08 : En blå Hyundai Accent ble stjålet fra Mandal Bilteknikk en gang mellom klokken 9 og 11. Den har registreringsnummer PX 37120. **VENNESLA: Full mann

13.53:** Politiet kjørte hjem en full herremann fra Sentrumsveien.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil i garasjen

13.54:** En mann fant en stjålet bil i garasjen sin. Han meldte fra til politiet.

**SØGNE: Skadeverk

14.20:** I løpet av natta er det blitt gjort skadeverk på en bolig i Kleplandsveien. Et vindu er blitt knust i en dør.

**ARENDAL: Stjal klokke

15.30:** En kvinne stjal en klokke fra en butikk i Østregate i Arendal. Politiet fikk sporet opp kvinnen og hun ble tatt i besittelse av mindre mengder narkotika. Kvinnen er plassert i politiarresten.

**GJERSTAD: Kjørte for fort

15.58:** Utrykningspolitiet tok beslag i førerkortet til en mann (34) fra Oslo etter at han kjørte for fort på E 18 Østerholtheia. I 80-sonen kjørte mannen 122,38 km/t. Han samtykket i førerkortbeslag.

**RISØR: Kjørte på bil

16.08:** En mann (25) kjørte på en bil i Kraghs gate. Mannen gjorde ikke opp for seg, men var uheldig. Utrykningspolitiet var i nærheten og fikk med seg hvem som sto bak hendelsen. Han kontaktes i etterkant.

**ARENDAL: Trafikkuhell

16.26:** En bil ble påkjørt bakfra ved Lansekrysset / Klingenberg i Arendal. En person klaget over smerter og følte seg uvel. Personen ble kjørt i ambulanse til legevakta i Arendal. Det ble mindre materielle skader på kjøretøyene.

**LINDESNES: Tyveri

16.51:** Det meldes om tyveri fra en bolig ved Jåsund bro. Listene er fjernet fra et vindu. Tv og stereoanlegg er blitt stjålet.

**ARENDAL: Kjørte for fort

18.23:** En svensk mann (52) ble stanset på E 18 ved Moland da han kjørte i 138,48 km/t i 90-sonen. Førerkortet ble beslaglagt.