**LYNGDAL: Rånere tåkela parkeringsplass

00.11:** Politiet ble oppringt fra Lucky Strike bowlingsenter i Stamsøyveien i Lyngdal som meldte fra om flere biler som bedrev råning og spoling utenfor senteret. — Området er helt tåkelagt, fortalte politiet melder. Da politiet kom til stedet var bilene forsvunnet.

**VENNESLA: Skjøt raketter

01.35:** To hus ble beskutt med raketter fra riksvei 9 på Skarpengland. Det skal ikke være første gang det blir skutt raketter i området. Politiet har fått beskrivelse av en mørk Mazda i området, men den var borte da politiet rakk fram.

**LYNGDAL: Biltyveri

00.43:** Sent i går kveld gikk innbruddsalarmen hos KA Bilpartner på Kvavik i Lyngdal.

— De hadde hatt folk inne. En kundebil, en svart Hyundai Santa Fe med kjennemerke CV46918, er blitt stjålet. Alarmen gikk 23.27 og bilen har blitt tatt fra en vaskehall, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt, til fvn.no.

Ifølge politiet stod nøklene trolig i tenningen. Patruljene i Agder politidistrikt og Rogaland politidistrikt er på utkikk etter bilen.

**KRISTIANSAND: Tildekkede kjennemerker

02.11:** En bil med tildekkede kjennetegn ble stanset i Kristiansand. Begge kjennemerkene på bilen var dekket til slik at de var uleselige. Politiet har skrevet anmeldelse i saken.

**GRIMSTAD: Uten førerkort

03.03:** En mann (25) fra Vegårshei uten gyldig førerkort ble stanset i Grimstad. Politiet anmelder forholdet.

**LILLESAND: Innbruddsforsøk

03.41:** Innbruddsalarmen fra Securitas ble utløst ved Sport 1 i Lillesand.

— De har kommet seg inn ved å bryte opp et vindu ved personalinngangen til den nedlagte Jysk-butikken. Gjerningsmannen ble trolig skremt av alarmen og har ikke fått med seg noe særlig, sier operasjonsleder Osaland.

**SONGDALEN: Kjørte i grøfta

05.37:** En bil kjørte i grøfta i Stokkelandsveien. Et vitne observerte at bilfører ikke var blitt fysisk skadet i hendelsen og varslet politiet. Da politiet kom til stedet var personen forsvunnet. Politiet har en beskrivelse etter mannen som kjørte utfor, og leter nå etter bilføreren flere steder.