straiuly-4.jpg
straiuly-2.jpg Foto: Vegard Nekstad
straiuly-3.jpg Foto: Vegard Nekstad

KRISTIANSAND: Det var cirka klokken 01.15 at kvinnen, som var alene i bilen, var uheldig og havnet utenfor riksvei 9. Ferden endte inn i en husvegg.

— Det er en bil som har havnet i husveggen, opplyser innsatsleder Bjarne Lindland ved Kristiansand politistasjon, til fvn.no.

Kvinnen ble sittende inne i bilen fram til ambulansepersonell kom fram, men hun satt ikke fastklemt. Brannvesenet ble rutinemessig også kalt ut til Strai.

Etter sjekk på stedet ble kvinnen kjørt til sykehus. Innsatsleder Lindland opplyser at kvinnens tilstand er ukjent, men at hun var ved bevissthet da hun ble kjørt bort fra ulykkesstedet.

– Bilisten ble kjørt til sykehus, men det skal ikkevære snakk om alvorlige skader, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa ved Agderpolitidistrikt, til fvn.no.

Ulykkesbilen ble hentet av Falck.

På ulykkestidspunktet var det om lag null grader på riksvei 9 ved Strai. Politiet betegner veien som glatt. Strøbil fra entreprenøren NCC passerte ulykkesstedet én halvtime etter ulykken.

15. april i år omkom en mann etter å ha truffet det samme huset. Bakgrunnen for hendelsen var den gang en biljakt mellom politiet og forulykkede.