— For politiet har det generelt sett vært en grei natt uten dramatiske eller spesielle hendelser. Det meste er mindre ordensovertredelser som er løst på stedet, for eksempel restaurantbråk eller høy musikk, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

I løpet av nattetimene har 18 ordensoppdrag blitt løst på stedet. I tillegg kommer oppdragene nedenfor hvor politiet har opprettet sak.

**ARENDAL: Sovnet på toalettet

23.00:** Betjeningen ved Esso Stoa kontaktet med politiet og fortalte at en kunde hadde sovnet på toalettet. Politiet fant mannen og under undersøkelsen av ham ble noe narkotika funnet. Mannen ble innbrakt og satt i arresten.

**MANDAL: Kjørte i grøfta

23.00:** En bilfører kjørte en gammel Audi ned i en grøft i Heslandsveien. To personer satt i bilen og virket bedugget. Politiet rykket ut og tok med seg mennene. Den ene ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand og hadde i tillegg ikke førerkort. Han ble fremstilt ved legevakta for å avgi blod.

**VENNESLA: Utslitte dekk

01.15:** Politiet stanset en bil på Skarpengland i Øvrebø som kjørte på fire helt nedslitte dekk. Bilføreren, en mann (19), anmeldes og bilen ble avskiltet på stedet.

**KRISTIANSAND: To på moped

01.20:** En patrulje stanset en moped med to personer på. En av personene på mopeden, en mann i midten av 30-årene var i besittelse av mindre mengder narkotika og ble satt i arresten.

**ARENDAL: Kioskbråk

01.30:** Betjeningen ved 7/Eleven i Arendal melder om en kunde som har laget bråk og gått til angrep på betjeningen. Patruljen tok med seg en mann i midten av 20-årene som er satt i arrest og anmeldt for overtredelse av straffelovens paragraf 350 - ordensforstyrrelse på offentlig sted.

**SONGDALEN: Forsøk på tyveri fra bil

01.40:** Politiet fikk melding om unggutter som forsøkte å bryte seg inn i flere biler i Rismyrveien på Nodeland. Politiet rykket ut, men da patruljene kom til stedet hadde guttene forsvunnet. Politiet mener at guttene verken har klart å stjele bil eller ting fra de parkerte bilene.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

03.30:** En mann (20) ble innbrakt for ordensforstyrrelse utenfor Fishermans pub på Langbrygga i Arendal. Mannen ble satt i drukkenskapsarresten.

**SONGDALEN: Promillekjøring

03.30:** En Søgne-patrulje stopper en bilist mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Bilføreren, en mann i slutten av 30-årene fra området, ble fremstilt på legevakta for å avgi blod.

**KVINESDAL: Biltyveri

04.20:** En Toyota HiAce ble stjålet utenfor Harveys pub i Kvinesdal. Politiet venter på anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

11.10:** Firmaet Ioanno Design i Skibåsen har i løpet av natta hatt ubudne gjester. Det ser ikke ut som at tyvene har fått med seg noe, men en dør er blitt brutt opp.

**ARENDAL: Innbrudd hos Bråtlund transport

17.56** Det har vært innbrudd og hærverk hos Bråtlund transports lokaler i Stoaveien. Det er uklart hva som er stjålet. Politiet har vært på stedet.