EVJE: Brann i hytte

KRISTIANSAND: Krangel mellom par

00.28: Det meldes om heftig krangel mellom et par i Plommeveien. Politiet kommer til stedet og løser floken ved at de kjører kvinnen til sin far.

**GRIMSTAD: Klammeri

00.44** : En kar havner i klammeri med en vakt på et utested ved Storgata i Grimstad. Vedkommende blir satt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Løse hester ved E 18

02.00:** Det meldes om løse hester som løper rundt ved E 18 i Haslestad. Politiet får tak i eierne som kommer og tar seg av hestene.

KRISTIANSAND: Bråk

Det kommer en klage på at en person har blitt slått ned av en annen ved Herlig Land i Markens gate. Den angivelige bråkmakeren er en kjenning av politiet og det kommer trolig en anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Urinering

02.18:** En person blir tatt for urinering på offentlig sted rett utenfor Mc Donalds og får en anmeldelse for forholdet.

**MANDAL: Tatt med narko

03.48:** Politiet har kontrollert tre personer ved en bopel i Mandal. Det ble funnet mindre mengder hasj og amfetamin på vedkommende og de kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Bråkete eks

04.49:** Politiet tilkalles da en bråkete eks-mann ønsker å komme inn i boligen til sin tidligere partner ved Trollkleiva. Politiet bortviser mannen.

**LINDESNES: Dykker savnet

15.21:** Hovedredningssentralen for Sør-Norge meldte om at en tysk dykker (52) var savnet etter dykking utenfor Lindesnes fyr. To tyskere dykket sammen og den ene kom ikke opp igjen. Politi, ambulanse og redninggskøyte med dykker rykket ut. Etter 12 minutter kom det ny telefon om at dykkeren hadde kommet til rette i god behold.

**MANDAL: Kollisjon

16.22:** Tre biler var involvert i en mindre kollisjon på E 39 ved Marnarkrysset. Ingen ble skadet, men det ble mindre materielle skader på kjøretøyene.

**TVEDESTRAND: Kunne ikke ta vare på seg selv

16.40:** Politiet fikk melding om en person som ikke kunne ta vare på seg selv. På brygga i Tvedestrand fant politiet en mann (29).

**ARENDAL: Full dame

16.59:** På torvet i Arendal tok politiet hånd om en kvinne (34) som var beruset. Under inkvirering ble det funnet en Subutex-tablett på henne og denne ble beslaglagt. Kvinnen må sove ut rusen i arresten.

**KRISTIANSAND: Gikk på skjær

17.06:** En båt gikk på et skjær mellom Dybingen og Bragdøya. To voksne og to barn satt i en 26-fots båt. Det var ingen dramatikk, men redningsskøyta fra Kristiansand ble sendt ut for å bistå. Før den kom fram hjalp en annen båt til med å dra båten av skjæret.

**ARENDAL: Grovt tyveri

17.41:** Tyver tok seg inn i en bolig på Sjølyst ved å bryte seg gjennom en kjellerdør. To laptoper, en mobiltelefon og et pass er stjålet.

**KVINESDAL: Grovt tyveri

18.10:** Det ble meldt om grovt tyveri fra en adresse på Åmot i Kvinesdal. Det er uklart hva som er stjålet.

**RISØR: Utforkjøring

18.33:** En mørk Saab kjørte av riksvei 416 ved Sandvikbakken. Bilen havnet utfor veien i en venstrekurve og det ble ikke mistenkt promillekjøring. Politiet bistod den litauiske sjåføren med å bestille bilberging.

KRISTIANSAND: Ungdommer på fylla

20.44: En gjeng mindreårige ungdommer blir observert drikkende i Kongsgård Allé. Politiet tar med en 17-åring som har drukket alkohol til barnevernsvakta. Det ble fredag kveld tatt kontakt med guttens verge.

ARENDAL: Beruset til sykehuset

21.27 Politiet pågriper en bersuset person i Arendal, og tar mannen med til sykehuset.

ARENDAL: Ramponert bil

22.02: Eier av en bil i Stigerveien i Arendal melder fra om at bilen hans, en Nissan Primera er ramponert.

KRISTIANSAND: Kjørte forbi med blålys

22.39 En eldre bil kjører forbi melder på Sødalsveien med blålys. Politiet har nå fått nummeret på bilen som brukte falskt blålys, og vil forfølge saken.