KRISTIANSAND: Både politi, ambulanser og brannmannskap rykket ut da ulykken på Langenesveien ble meldt. Ulykken skjedde like vest for avkjørselen mot Paradisbukta.

Operasjonsleder Per Lauvnes ved Agder politidistrikt bekrefter overfor fvn.no at en mann omkom i trafikkulykken. Ulykkesofferet er fra Kristiansand, men politiet ønsket søndag kveld ikke å frigi navnet på forulykkede.

Ikke fastklemt

Politiet fikk melding klokken 09.34 søndag formiddag om at en enslig bil hadde kjørt av veien.

Terje Erkleiv fra Søgne og Songdalen lensmannskontor bekreftet på stedet til fvn.no at det ble forsøkt gjenopplivning av mannen. Etter en halvtime avsluttet ambulansemannskapene og lege.

Ut fra spor på stedet tyder alt på at bilen kom kjørende fra Søgne mot Kristiansand. Bilen ble påført skader i fronten og på høyre side.

SE OVERSIKT: Trafikkdøden på Sørlandet

(Les mer under bildet)

Foto: Vegard Nekstad. Foto: Vegard Nekstad

Ingen vitner til ulykken

Det skal ikke ha vært noen vitner til ulykken. Kriminaltekniker ble konsultert, men det var en vanlig politipatrulje som gjennomførte undersøkelsene på stedene. Luftambulanse ble også rekvirert, men kunne ikke rykke ut på grunn av tåke i området.

Veibanen var våt, men sikten på stedet var god da ulykken skjedde.

Veien ble sperret i begge kjøreretninger mens politiet arbeidet på stedet. Det ble etter hvert åpnet opp for trafikk i ett felt. Klokka 11.47 ble veien åpnet for fri ferdsel.

80-sone

Det er 80-sone forbi ulykkesstedet. Søndagens dødsulykke er den tredje på drøyt fem år innenfor en avstand på få hundre meter.