**KRISTIANSAND: Rør i kjørebanen

08.16:** Politiet får melding om at det ligger et rør midt i kjørebanen på Varoddbroa i vestgående retning. Vegtrafikksentralen orienteres.

**ARENDAL: Arbeidsulykke

09.32:** En mann i i 40-årene har falt ned cirka 2,5 meter fra et stilas da han drev med noe snekkerarbeid ved Saltrød i Arendal. Politi og ambulanse kjører til stedet og mannen, som er ved bevissthet kjøres til Sørlandet sykehus Arendal. Arbeidstilsynet er varslet.

**KRISTIANSAND: Mistet bil fra biltransport

10.04:** En lastebil som transporterer biler, mister en bil fra tilhengeren ved avkjørselen til Baneheitunnelen på Gartnerløkka. Bilen triller inn i en annen bil. Det meldes ikke om personskader i forbindelse med uhellet, men lastebilsjåføren (63) vil bli anmeldt for dårlig sikring av last.

Kjenner du til uhellet? Fædrelandsvennen er svært interessert i bilder eller informasjon fra stedet. tips på tips@fvn.no eller tlf: 03811

**ARENDAL: Stjålet dekk

11.12:** Dekkmann på Stoa melder at cirka 40 brukte personbildekk og to nye lastebildekk har blitt stjålet fra deres område i løpet av sist helg.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet moped

11.14:** En moped som ble meldt stjålet 20. mai er funnet i området ved det gamle batteriet på Marvika.

**FLEKKEFJORD: Trafikkulykke på Svegeskogen

13.08:** En 44 år gammel mann ble sendt til sykehus med lettere skader etter en arbeidsulykke ved en vernet bedrift. Mannen skal ha blitt truffet av en finérplate. Arbeidstilsynet er varslet.

LILLESAND: Trafikkulykke i Lillesand

**VENNESLA: Stjålet moped

15.07:** En moped med registreringsnummer RA 7938 er meldt stjålet fra Vennesla videregående skole. Tyveriet skal ha skjedd mellom klokken 08.15 og 14.00. **ARENDAL: Mistet trebjelke på E 18

15.13:** En 2x4 trebjelke falt av en lastebil som fraktet stykkgods. Bjelken skal nesten ha truffet bilene som kjørte bak lastebilen, som var på vei vestover.

**VALLE: Hytteinnbrudd

15.27:** Politiet fikk melding om et hytteinnbrudd på Kvisletoppen.

**FLEKKEFJORD: Satte fyr på bu

16.35:** Brannvesenet ble sendt til en brann på Austad. Brannen var trolig påsatt, men bua skal visstnok ha vært falleferdig.