Politimester Kirsten Lindeberg.

Agderposten.no skriver i dag at politimester Kirsten Lindeberg i Agder politidistrikt har pålagt Frode Stenersen å endre Facebook-siden «Politistasjonen i Risør» som han har opprettet. Under beskrivelsen av siden står det «En gruppe for deg som mener at det er viktig å opprettholde politi i Risør og ikke flytte all polititjeneste i Østregionen til Tvedestrand».

Stenersen er tillitsvalgt for sine kolleger i Tvedestrand, Risør, Vegårshei og Gjerstad.

Agderposten har spurt Stenersen om det er problematisk at han som tillitsvalgt for politiet i aust har opprettet en offentlig side som kan oppfattes som forkjemper for stasjonen i Risør.

— Nei, det synes jeg ikke. Jeg sier jo ingenting om at jeg ikke ønsker at det skal være politi i Tvedestrand, jeg sier bare at jeg ikke ønsker at alle skal flyttes til Tvedestrand, sier han til avisen.

Ifølge Agderposten skal flere kolleger ha reagert på at Stenersen ikke er nøytral i spørsmålet om lokalisering av politibemanning.

Lindeberg mener siden kunne oppfattes som en offisiell side for Risør politistasjon, og har pålagt administratoren å presisere at det er en personlig side.

Nå står det følgende å lese på siden: «Dette er IKKE en offisiell side for Risør politistasjon, men en privat side hvor medlemmene mener at politistasjonen i Risør må bevares. » Gruppa har 1.391 medlemmer.