KRISTIANSAND: Høy musikk

01.06 fikk politiet klager fra personer i Slettheiveien som har naboer som spilt høy musikk. Musikken ble dempet da politiet tok kontakt.

MANDAL: Fyllekrangling

01.05: Kom den første telefonen fra et beruset par som kranglet i Mandal. Gjennom natten kom det flere henvendelser, som endte med at en person ble innbrakt til politistasjonen i Mandal i sekstiden på morgenkvisten.

KRISTIANSAND: Overstadig

01.19 plukket politiet opp en overstadig beruset person ved videobutikken i Dronningensgate. Personen var ute av stand til å komme hjem, og tilbrage natten i fyllearresten.

FROLAND: Innbrudd på Blakstad videregående

02.44 gikk innbruddsalarmen på Blakstad videregående skole. En patrulje var raskt på stedet, men ingen ble pågrepet. Det er fortsatt uklart hva som er stjålet.

ARENDAL: Trafikkontroll

03.20 Under en trafikkontroll på E 18 øst for Arendal ble person stanset og bøtelagt for å ha kjørt uten førerkort.

KRISTIANSAND: Hvor bor jeg?

0336 plukket politiets patruljebil opp person som ikke var i stand til å komme seg hjem. Personen har tilbrakte natten i fyllearresten.

KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

0413 pågep politiet en person ved jernbansestasjonen som var i besittelse av 70 ulovlige tabletter.

GRIMSTAD: Innbrudd

08.23 fikk politiet melding om innbrudd i Paletten Catering i Storgata i Grimstad. Det er stjålet en bærbar pc. Det er også gjort forberedelser til å flytte en safe. Torsdag formiddag har politiet en patrulje på stedet.