ARENDAL: Ifølge tipser var det tre østeuropeiske biler på stedet. Noen av personene skal blant annet ha snoket i søpla. Politiet rykket ut til stedet, men det var ikke noe som tydet på innbrudd eller andre straffbare forhold. Dermed endte ikke saken opp med noe etterspill, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne.

**ARENDAL: Motorsykkel stjålet

22.52** En motorsykkel av merket Supermoto er stjålet fra en adresse i Akeveien. Kjøretøyet har registreringsnummer PU 2887. Motorsykkelen er sort med oransj ramme. Den skal være svært sjelden.

**KRISTIANSAND: Politiet avsluttet fest

23.24** Politiet måtte gripe inn da det gikk vilt for seg på en fest med ungdommer i Suldalsveien. Det ble blant annet meldt om slåsskamp på stedet. Ungdommene ble bedt om å forlate boligen.

**ARENDAL: Måtte fjerne vanskelig gjest

23.43** Politiet måtte hjelpe en husvert i Eydehavn med å fjerne en vanskelig gjest da han ikke ville forlate boligen.

**TVEDESTRAND: Hevdet seg slått av kvinne

23.50** En mann ringte politiet og hevdet at han var banket opp av en kvinne på Dags pub i Tvedestrand. Politiet reiste til stedet og påtraff mannen. Han hadde ingen synlige skader. Mannen hevdet kvinnen hadde slått løs på ham. Mannen ble kjørt hjem av politiet.

**KRISTIANSAND: Plaget vakter og pubgjester

00.05** Politiet valgte å arrestere en vanskelig pubgjest ved Bakgården i natt. Mannen skal ha plaget både vakter og gjester ved stedet.

**TVEDESTRAND: Vandret tynnkledd langs veien

00.21** Bekymrede forbipasserende ringte politiet etter å ha sett to tynnkledde gutter vandre langs veien i Gjeving i sprutgregnet natt til søndag. Politiet dro til stedet og traff på to unge gutter fra Froland som hadde planlagt å gå til hjemkommunen. Politiet brakte mennene til Tvedestrand sentrum så hjemturen ble litt kortere.

**ARENDAL: Polakk (38) tatt for fyllekjøring

00.32** En UP-patrulje stoppet i natt en polskregistrert bil i Kystveien i Arendal. Den polske sjåføren var synlig beruset og ble tatt med til legevakt for utvidet blodprøve.

**ARENDAL: Tatt for urinering

00.42** To menn ble i natt anmeldt for å ha urinert ved Burger King i Arendal. Mennene er 23 og 26 år gamle.

**RISØR: Båt kjørte på skjær

00.46** En båtfører ringte politiet i natt og fortalte at han hadde kjørt på grunn utenfor Vardøya i Risør. Mannen fortalte at han hadde kastet dregg og kom ingen steder. Politiet varslet hovedredningssentralen som kalte ut redningsbåt fra Kragerø.

**TVEDESTRAND: Tatt med hasj

00.58** Politiet fikk i natt melding om en beruset kvinne som hadde vansker med å ta vare på seg selv. Politiet dro til stedet og kom i snakk med kvinnen. I løpet av samtalen kom det fram at hun var i besittelse av mindre mengder hasj. Hun ble dermed tatt med til politistasjonen i Arendal.

**FLEKKEFJORD: Melding om slåsskamp

01.04** Politiet fikk melding om at flere personer skulle ha barket sammen ved Kroa Grill. Stemingen skal ha vært svært amper. Saken endte med at politiet kjørte bort en person fra stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narko

01.11** En person ble tatt med mindre mengder narkotika i Markens gate i Kristiansand. Mannen er en 27-åring fra Kristansand.

**LYNGDAL: Én mistet lappen

22.00-01.00** En person mistet lappen etter å ha kjørt i 92 km/t i 60-sonen på Bringsjordsletta i natt. Det var Utrykningspolitiet (UP) som avholdt fartskontroll. Åtte sjåfører ble ilagt forenklet forelegg.

**FARSUND: Datter sprang til skogs

02.04** Politiet måtte søke med hund i skogen da en ung jente stakk hjemmefra etter en krangel med moren. En hundepatrulje fant jenta igjen og fikk gjenforent henne med moren.

**GRIMSTAD: Polakk tatt for fyllekjøring

02.10** En polskregistrert bil ble i natt stoppet i Storgata i Grimstad. Den 34 år gamle mannen ble umiddelbart mistenkt for promillekjøring og ble tatt med til legevakta i Arendal for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet på Gimle

02.28** En Ford Mondeo med registreringsnummer RH 68383 ble i natt stjålet fra Prix-butikken på Gimle.

**GRIMSTAD: Slått i hodet av østeuropeere

02.49** En mann skal i natt ha blitt utsatt for vold av to østeuropeere. Politiet ble tilkalt og søkte etter gjerningspersonene uten å finne dem.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bank

04.38** En vekter tok i natt en person på fersken i det han gjorde innbrudd hos Nordea i Kristiansand. Ifølge politiet hadde mannen klartgjort to pcer han skulle ta med seg da han ble oppdaget. Mannen (40) ble pågrepet og satt i arresten.

**SØGNE: Tente på skur ved Lunde skole

05.09** Et skur ved Lunde skole ble i natt påtent av ukjente gjerningspersoner. Politiet vil undersøke brannstedet med krimteknikere til uka.