SIRDAL: Tre skiløpere funnet omkommet

KRISTIANSAND: Stjal parkert bil

12.19 I tidsrommet mellom 6. februar til nå nylig ble det stjålet en bil fra gjesteparkeringen på Slettheitoppen i Kristiansand. Det dreier seg om en en Nissan varebil, kjennetegn BC 85663, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

GRIMSTAD: Rolig trafikkontroll

12.30: Ingen overtredelser ble notert fra trafikkontrollen en patrulje fra Grimstad utførte i Groseveien mellom klokken 7.45 og 8.30. MANDAL: Grovt tyveri

12.47 Mellom desember og dags dato har noen brutt seg inn i en garasje i Åsveien i Mandal. Porten ble brutt opp, og blant annet en motorsag, to propandunker og en kløyveøks ble stjålet, opplyser operasjonsleder.

KRISTIANSAND: Beruset og truende

13.54 En beruset person forlater Subway i Vestre Strandgate. 47-åringen fra Arendal går i retning Lillemarkens, og ender etter hvert opp i arresten.

— Han virket truende på folk, sier operasjonsleder Frank Solås.

KRISTIANSAND: Overrasket biltyv

14.09 En bileier overrasker en ung mann inne i sin egen bil i Hellemyrveien, fiklende med tenningen.

— Han stakk da eieren kom, og forsvant i en ventende bil, sier operasjonslederen.

Politiet har sikret seg spor fra bilen som ble forsøkt stjålet. I ettermiddag hadde politiet ingen opplysninger om mistenkte.

ARENDAL: Mistenkt for ruspåvirket kjøring

14.22 En politipatrulje stopper en bileier for kontroll i Tromøyveien. Kvinnen i 30-årene mistenkes for å ha kjørt påvirket av medikamenter. Hun ble kjørt til legevakten for utvidet blodprøve, opplyser politiet.

LYNGDAL: Slåsskamp på kafé

15.32 Det meldes om bråk fra en kafé på Alleen senter i Lyngdal. Flere personer var involvert i det som virket som et oppgjør i et belastet miljø, uttaler Solås, og viser til vitneutsagn. Inventar ble ødelagt, men det later ikke å ha blitt personskader i slåsskampen. Videobilder fra senteret skal nå gjennomgås, sier Solås.

SØGNE: Bilinnbrudd

16.20: En kvinne rapporterer om et innbrudd i bilen sin på Krossnes i Søgne i løpet av de siste par dagene. Det ble skader innvendig. Tyvene forsøkte også å taue kjøretøyet vekk, men klarte det ikke, sier operasjonslederen. Bileieren skal anmelde forholdet senere.

**SONGDALEN: Fant stjålet snøskuter

16.15** Det ble funnet en uregistrert snøskuter i en grøft ved Kilen i Finsland. Politiet fant frem til eieren, som ikke hadde oppdaget at skuteren var blitt stjålet. Den hadde stått i en garasje på Evje. Eieren vil anmelde forholdet og hente kjøretøyet senere.

ARENDAL: Truet med å kjøre inn på sykehuset

**KRISTIANSAND: Nasket på butikk

18.50** En 29 år gammel rusmisbruker forsynte seg med klær på Jack & Jones i sentrum. Den ansatte ringte politiet fordi hun ikke turte gripe inn. Da politiet kom, var mannen allerede i ferd med å gjøre opp for seg, så forholdet blir ikke anmeldt.

**KVINESDAL: Stjal verktøy for 50.000 kroner

18.19** I løpet av det siste døgnet har noen klippet opp en kraftig hengelås til en oppbevaringshall på Åmot i Kvinesdal. En del verktøy og utstyr, blant annet sager, strømaggregater og fire vinterdekk, er stjålet. Eier er Lister bygg og betong. Firmaet anslår at utstyr for cirka 50.000 kroner er forsvunnet.

KRISTIANSAND: Far lot niåring kjøre snøskuter

**KRISTIANSAND: Anmeldt for å kjøre uten førerkort

21.05** En 28 år gammel kristiansandsmann blir anmeldt etter å ha kjørt uten gyldig førerkort ved bensinstasjonen på Kjos.

**GRIMSTAD: I ferd med å stjele fra Rimi

22.26** Politiet fikk melding om at personer holdt på å laste varer ut i en bil fra Rimi på Fevik. Politiet var klokken 22.30 i full fart til stedet.