SE VIDEO: Voldsmann slapp husarrest

KRISTIANSAND: "hahah vi blir dømt for 4 tilfeller av vold på en natt :P kjempe gøy :D heheh jeg blir dømt for alt å digger det ! skal ta det med ett smil :D "

Sammen med en 18 år gammel mann fra Kristiansand er 17-åringen fra Vennesla dømt for flere voldshandlinger. Nyttårsaften ble han også siktet for en voldshandling, da han skal ha gått til angrep på og skallet ned en 46 år gammel mann i Auglandsbukta i Kristiansand. I går ble han løslatt fra varetekt. Samme dag fikk han fra kompiser på nettet, skriftlige klapp på skulderen for volden nyttårsaften.

I gjestebøker på nettstedet Blink, der 13 000 tenåringer fra Agder er registrert, ler han av voldsdommene.

Ler av husarresten

17-åringen ler også av det faktum at han sitter hjemme, og ikke i fengsel:

"mm mild dom ! diggggggggggggger det < 3"

og:

"haha jeg har 9 voldsdommer på rullebladet nå! sykt att jeg sitter hær jeg sitter faktisk :P heheh " skriver 17-åringen hjemmefra, like før jul.

De to guttene diskuterer antall voldsepisoder, og 17-åringen oppklarer:

"vi ble ikke tatt for alle! vi ble tatt for 3, og + att vi blir så å si nesten frikjent for den ene! ja jeg skal være litt careful jeg ass :P hehe ".

Han fortsetter, og kommenterer samfunnsstraffen:

"vi er flinke :) hva syns du om å jobbe for samfunnet da? jeg tror jeg kommer til å digge det mmmmmmm.

Om tiden i varetekt sier han blant annet:

"treffer jo mye gøye folk i fengsel da (:"

Somaliakickers På internett gir de to guttene utilslørt til kjenne sine holdninger til politiet, vold, utlendinger og det annet kjønn. De to kaller hverandre spøkefullt for "Somaliakickers", og bruker hyppig forkortelsene ACAB (all cops are bastards) og NFN — eller " Norge for nordmenn" i presentasjonen av seg selv på nettstedet. ACAB er også et av bandene guttene hører på.

En av vennene hans omtaler ham slik på nett:

"en veldig liten fyr :D hehe neppe ;) han liker veldig godt å slå uddiser , å der bra! :D vi trenger fler av de ja! ;) veldig fet fyr, gøy å gå med :D"

17-åringen takket i går ja til husarrest i helgene fram til 4. februar, og ble dermed løslatt fra varetektsfengsel. Han hadde da vært fengslet siden voldsepisoden nyttårsaften.

— Han ble løslatt mot husarrest. Han har også fått alkoholforbud og skoleplikt, sa jourhavende politiadvokat Jarle Rudi ved Agder politidistrikt til fvn.no i går.

"Masse drikke" I romjula, og dagene etter at husarresten ble opphevet av lagmannsretten diskuterer 17-åringen planene for nyttårsaften med en kamerat:

Til 18-åringen skriver han blant annet følgende meldinger:

"drekka åss fulle på nyttååååår ? ellååååååår ? hohoho "

"Sitter med hær med en liter sprit som bare gleder seg til nyttår. blir fett! lenge siden nå."

"mmmm masse drikke",

"drikke som faen"

"nyttååååååååååååååååååår <333333333 drikkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee"

Ifølge det fvn.no kjenner til, var 17-åringen sterkt beruset allerede ved 20-tiden nyttårsaften, da voldshandlingene mot 46-åringen ble begått.

Fvn.no har vært i kontakt med 17-åringens advokat som ikke ønsker å kommentere saken.