— Ut fra de opplysninger vi har fått, kan det tyde på at en mus står bak, sier en leende politioverbetjent, Georg Ådneram til Farsunds Avis.

Brannen som den lille skapningen er mistenkt for, skjedde onsdag ettermiddag. En personbil, som var forlatt like ved Grøvanbrua på vei til Lillekvelland tok fyr, og brannvesenet var sjanseløse i kampen mot flammene.

Bilen var verjen stjålet eller satt der av andre mystiske omstendigheter enn at eieren hadde parkert den der fordi den sto og ventet på å bli hentet til vraking.

Politiet hadde faktisk vært ute ok kikket på bilen før den tok fyr, fordi den sto forlatt. Da viste det seg at både bagasjerommet og rommet under panseret var et populært tilholdssted for mus.

— Min teori er at musene kan ha gnaget hull i noen av ledningene under panseret, og sørget for kortslutning som kan ha antent bilen, sier politioverbetjenten.

Ettersom det ikke er mistanke om at noe kriminelt er skjedd verken i forbindelse med brannen eller hensettelsen av bilen, har politiet avsluttet saken. Musene slipper dermed unna tiltale. . .