KRISTIANSAND: Like før klokken fire natt til fredag pågrep politiet en sterkt beruset bilfører ved Statoil på Vesterveien. Bilføreren var en 26 år gammel Kristiansander. 26-åringen var kraftig beruset og blåste til 1,3 i promille. Han ble satt i arresten i Kristiansand.

Innbrudd i Filadelfia

LYNGDAL: Filadelfia i Lyngdal hadde ugjestmildt besøk natt til fredag. Syv minutter over fire gikk innbruddsalarmen og det viste seg at en eller flere personer hadde tatt seg inn i menigheten ved å ta ut et vindu. Det er tidlig fredag morgen usikkert hva som er stjålet.

Narkotika i bilen

KRISTIANSAND: En ruspåvirket bilfører ble stoppet på Setesdalsveien ved Mosby klokken 0320 natt til fredag. Føreren var en 28 år gammel mann fra Mosby. Ved nærmere undersøkelser viste det seg at 28-åringen også hadde mindre mengder med narkotika i bilen.

Innbrudd i Dronningens gate

KRISTIANSANd: En mann tok seg inn i en privatbolig i Dronningens gate natt til fredag. Politiet fikk melding fra huseier om at en person hadde tatt seg inn bakdøren til huset og sto i gangen. Det er usikkert om han brøt seg inn. Politiet kom til stedet og pågrep kare, som viste seg å være en 45 år gammel mann fra Kristiansand.