GRIMSTAD: Ti på tre natt til mandag brøt uvedkommende seg inn i Igland industrier sine lokaler i Grimstad. Flere bærbare pcer er stjålet. Ingen gjerningsmenn er foreløpig pågrepet.

LYNGDAL: Klokken fire natt til mandag gikk innbruddsalarmen i Coop Mega i Lyngdal. Uvedkommene hadde brutt opp døren til cafeen på stedet, deretter hadde de tatt seg vicere inn til et lokale hvor det sto noen spilleautuomater. Disse hadde de brutt opp og sannsynligvis borttatt en del mynter fra. Det ble ikke stjålet noe fra selve forretningen.

SØGNE: En bil ble natt til mandag stjålet fra et boligfelt på Stokkelandsåsen. Tyveriet ble meldt klokken 0650 mandag morgen. Det er en lett gjennkjennelig firmabil, en hvit Wolksvagen Transporter. Bilen tilhører Sønnico i Mandal. På baksiden står det Audnedal. Politiet er interessert i tips fra publikum som kan ha sett noe.

KVINESDAL: Kvart over syv mandag morgen fikk politiet melding om et innbrudd på Utsikten hotell i Kvinesdal. Uvedkommende har tatt seg inn på hotellet i løpet av natten og stukket av med kassaapparatet.