Truet politiet

ARENDAL: Allerede like etter midnatt grep politiet i Arendal inn i en slosskamp mellom to menn i slutten av 20-årene i Tyholmsveien. Den ene av kamphanene var ikke fornøyd med å bli stanset, og spyttet og satte seg kraftig til motverge. Han vil bli anmeldt for vold og trusler mot polititjenestenemennene.

Skallet ned

FLEKKEFJORD: Ved Flekkefjord Maritime hotell ble en mann helt uprovosert skallet ned av en annen klokken 0130. De to skal ha kjent hverandre fra tidligere, menutover det kjenner ikke politiet til årsaken til det brutale overfallet. Den nedskallede fikk skader i panna og nesa. Mannen som skallet blir også anmeldt i løpet av dagen. Politiet klarte ikke å komme seg til stedet.

Legemsfornærmelse

LILLESAND: Klokken 0207 ble en 27 år gammel mann fra Lillesand innbrakt for legemsfornærmelse ved Sjøbua i Lillesand. Han blir anmeldt i løpet av dagen i dag.

Angrep dørvakt

KRISTIANSAND: Klokken 0243 angrep en av gjestene en av vaktene på restaurant Havana i Kristiansand. Han var blitt lagt i jern av vaktene. Men da han ble sluppet løs for å gå hjem, kastet han seg over en av vaktene og tok tak i halsen hans. Samtidig truet han med å drepe vakten og ødela mikrofonen vakten hadde på seg. Den uregjerlige vil bli anmeldt i dag.

Sloss på Vennesla

VENNESLA: To venndøler i begynnelsen av 20-årene braket sammen utenfor Trekanten pub i Vennesla klokken 0220 i natt. Den ene blødde kraftig etter slagsmålet, og han vil anmelde forholdet.

Ulovlig fyrverkeri

ØVREBØ: På Skarpengland ble to 18-åringer registrert i forbindelse med avfyring av ulovlig fyrverkeri. De hadde demontert Thunder King og forårsaket kraftige drønn i et boligområde ved 04-tiden i natt. Det som var igjen av fyrverkeri, ble beslaglagt, og saken vil bli etterforsket videre.