FLEKKEFJORD: — Det ble tatt en vurdering onsdag kveld på at letingen skulle trappes ned i omfang når det gjaldt letemannskaper, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Beslutningen falt etter nok et resultatløst søk etter mannen onsdag kveld.

Onsdag søkte 100 personer etter mannen som ble meldt savnet fra sitt hjem på Andabeløy i Flekkefjord tirsdag formiddag. Torsdag hadde politiet et mannskap på rundt 70 personer i sving.

— Røde kors har i dag et mannskap på 25 personer. Resten er frivillige fra lokalmiljøet i tillegg til dykkere, opplyser Steinsland til fvn.no.

Letingen har torsdag vært fokusert langs strandlinjen og i sjøen.

Politiet frykter at mannen kan ha falt i sjøen, og at håpet om å finne mannen i livet blir stadig mindre. Til tross for at letemannskapet har vært noe redusert, har dagens søk foregått både på land og i sjøen.

— Det søkes fortsatt på land i dag, men vi utvidet søket i sjøen i dag, sier Steinsland.

Han kan fortelle at politiet torsdag søker etter mannen langs strandlinjen, og at det er tatt i bruk dykkere, og en miniubåt utstyrt med kamera i søket etter 47-åringen.

Torsdag formiddag kan han opplyse at mannen fortsatt er sporløst forsvunnet.

— Realiteten er at vi har ingen spor å gå etter. Det er det som gjør saken så komplisert og vanskelig, sier Steinsland til fvn.no.

Det gjør at politiet snart vil vurdere videre søk.

— Vi vil i løpet av ettermiddagen ta stilling til om vi formelt skal avslutte søket etter den savnede mannen, sier Steinsland.

Sjansen for å finne mannen uten et eneste spor å gå etter gjør at Steinsland erkjenner at sjansen for å finne mannen i live stadig blir mindre.

— Vi håper vi har gjort det vi kan i denne sakens forbindelse, sier Steinsland, som fortsatt avventer resultater fra dagens søk.