Trøim vurderer å stoppe pengestøtten til VIF

Oslo (NTB): Tor Olav Trøim går inn med ytterligere 5 millioner kroner i Vålerenga, men det kan være siste gang investoren hjelper Oslo-laget, melder NRK.

Publisert:
  • NTB
Denne artikkelen er over fem år gammel

Trøim skal være lei av å dekke fotballklubbens økonomiske tap. Samarbeidet kan være over ved årsskiftet.

Vålerengas supportere har samlet inn 2,5 millioner kroner i en redningsaksjon. Trøim lovet å gi det dobbelte av beløpet fra fansen. Han gir dermed VIF 5 millioner kroner, ifølge NRK.

På et supportermøte lørdag ble det kjent at Vålerenga mangler 10 millioner kroner på driftssiden. I tillegg skylder VIF Stabæk hele 6,2 millioner kroner etter opsjonen på av Herman Stengel.

— Vi tror vi skal klare dette også, men alvoret er stort. Vi snakker med Trøim om muligheten for å fortsette samarbeidet og vi snakker med andre investorer. Vi snakker med alle som vil og er aktuelle, sier styreleder i Vålerenga, Åge Petter Christiansen.

Daglig leder, Stig-Ove Sandnes, håper supporterne ikke har gitt opp. - Det ville vært utrolig synd hvis vi stoppet opp nå, vi må jobbe beinhardt fremover og tenke langsiktig. Vi ha beholden troen på at dette kan gå, og vi håper dere vil støtte oss videre, sa Sandnes på lørdagens møte med supporterne. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sport