**KRISTIANSAND: Tatt for narkotika

00.43:** To personer kontrolleres i Tollbodgata og politiet oppdager at duoen er i besittelse av mindre mengder narkotika. Personene blir pågrepet og innsatt i arresten. De anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra utested

00.50:** Problemer med en gjest på utestedet Harveys, som vaktene ber om bistand til å få fjernet. Gjesten blir bortvist av politiet.

**KRISTIANSAND: Nektet å betale

01.11:** En taxi har problemer med en passasjer som ikke vil gjøre opp for seg i Markensgate. En politipatrulje drar til stedet og ordner opp.

**MANDAL: Bilduo anmeldt

02.39:** En politipatrulje stopper bil hvor mannlig fører (22) har kjørt i ruset tilstand i Mandal sentrum. Han blir fraktet til legevakten for en utvidet prøve. En kvinnelig passasjer (19) er i besittelse av mindre mengder narkotika. Begge bringes inn og anmeldes for forholdene.

**ARENDAL: Skoledør sto nattåpen

02.54:** Melding om en åpen dør ved Stinta skole. Ungdomsskolen blir gjennomsøkt, men det er ennå uvisst om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Basketak ved McDonald's

03.01:** Politiet får melding om slåssing ved McDonald's. En patrulje drar til stedet og får roet ned en uoverenstemmelse. Ingen blir skadet, og politiet avventer en mulig anmeldelse.

KRISTIANSAND: Meldte om sovende innbruddstv

07.40:

**VENNESLA: Lagde bråk i Vennesla

09.09:** Det ble meldt om at en mann laget bråk på legevakta i Vennesla. Litt senere kom det melding fra kommunehuset, der den samme mannen hadde fortsatt bråket. Politiet tok seg av mannen og bortviste ham. Ha vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**LINDESNES: Melding om innbrudd

10.47:** Det blir meldt om innbrudd i bolig i Gustav Vigelands vei. Innbruddet skal ha skjedd i løpet av torsdagen. Det skal være knust et vindu i ei verandadør, og det skal ha blitt utført hærverk på invetaret.

**VENNESLA: Skadeverk på fire biler

13.53:** Politiet får melding om at det vært innbrudd og skadeverk på fire parkerte biler under Venneslagården.

**FROLAND: Dekk eksploderte

15.27:**

**VENNESLA: Trafikkulykke ved Drivenesvannet

15.39:** Les egen sak.

**TVEDESTRAND: Pipebrann

15.55:** Melding om pipebrann i Arne Garborgs vei.

**SØGNE: — ATV stjålet

17.10:** En grønn Suzuki ATW, en Quad Master 500, med registreringsnummer PS 1174, blir meldt stjålet.

**MANDAL: Trafikkuhell i Robakken

19.13:** En semitraler kjørte inn i baken til en annen semtitrailer. Ingen skal ha blitt skadet i uhellet. Det skal ha vært glatt på stedet. Uhellet skal ha medført en del trafikale problemer.

MANDAL: Trailere med problemer i Vatnebakken

19.27:

**KRISTIANSAND: Mistenkt for ruskjøring

19.29:** Politiet hanker inn en bilist på Setesdalsveien, som mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand — uten førerkort. Mannen, en 41-åring, tas med til blodprøve.

**RISØR: Trafikkuhell på Risørveien

19.36:** To biler var involvert i et trafikkuhell på Risørveien. En av bilene kjørte ut fra en sidevei, og traff en bil på forkjørsveien. Kun kvinnen som kom fra sideveien, en 49-åring, ble kørt til rutinemessig kontroll på legevakta. De top personene i den andre bilen kom uskadet fra hendelsen.

**BYKLE: 40 bilførere kontrollert

18.40-19.49:** Politiet i Setesdal gjennomførte trafikkontroll på Hovden. 40 bilister ble kontrollert. Det medførte ingen reaksjoner fra politiets side.

**KRISTIANSAND: Pipebrann

20.30:** 110-sentralen melder om pipebrann. Ingen ble skadet som følge av brannen.

**ARENDAL: - Stjal GPS

21.18:** Det blir meldt om tyveri av en GPS fra en bil i parkeringshuset på Amfi Arena.

**KRISTIANSAND: Personbil i stolpe

22.12:** En personbil kjørt ned en stolpe, som fører stømkabler, på Vågsbygdveien, i området ved Møvig skole. Den kvinnelige sjåføren, en 49-åring, mistenkes for kjøring i påvirket tilstand.