Det er Palmesus i Kristiansand, og politiet twitrer i natt at det har vært mye å gjøre i byen med fulle folk og bråk.

— Det var mye folk og beruselse i natt, slik det ofte er om sommeren, sier operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

— En typisk sommernatt for politiet?

— Ja, det kan du si. Det er generelt mye folk nå, sier han.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Palmesus

21.29:** En person bortvises fra strandfesten etter krangel og bråk.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Palmesus

22.00:** To personer bortvises på grunn av bråk

**KRISTIANSAND: Bråk på Palmesus

22.50:** En mann født i 1995 innbringes av politiet etter bråk. Mannen blir anmeldt for å ha motsatt seg pågripelsem.

**KRISTIANSAND: Beslag av førerkort

22.30:** UP beslaglegger førerkortet til en kvinne født i 1991 etter at hun ble stoppet på Setesdalsveien ved Krossen. Hun kjørte i 79 km/t i en 50-sone. Kvinnen blir anmeldt.

**ARENDAL: Grovt tyveri

23.30:** En huseier oppdager at det har vært et grovt tyveri i sin enebolig i Toppveien, da vedkommende kommer hjem fra ferie. Det er kun gullvarer som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Full kvinne

23.35:** En beruset kvinne født i 1992 blir funnet i Festningsgata, helt ute av stand til å ta vare på seg selv. Kjøres i fyllearresten.

**KRISTIANSAND: Bråk og støy

24.00–03.00:** Politiet opplyser om et utall bortvisninger av berusede personer og bøteleggelser, samt at husbråk og høy musikk har preget bybildet.

**FLEKKEFJORD: Kirkeinnbrudd

00.30:** Det har vært innbrudd i Flekkefjord kirke. En person er pågrepet, og navn på ytterligere to gjerningsmenn er kjent av politiet. Den pågrepne er under 18 år, og hentes av faren.

**KRISTIANSAND: Mann slått ned

02.50:** En mann født i 1980 blir slått ned ved Jernbanestasjonen, og blir hentet av ambulanse. Gjerningsmannen er ukjent. Forholdet anmeldes, men det er mindre skader.

**KRISTIANSAND: Stjal verktøy fra container

06.55:** Politiet melder om tyveri av verktøy fra tre containerer på Rona. Det er antatt større verdier som er stjålet. Det ble brukt skjærebrenner og boltesaks for å åpne dem opp. Politiet gjør åstedsundersøkelse på stedet.