**MANDAL: Melding om fyrverkeri

23.02** Politiet fikk melding om at det ble skutt opp raketter på parkeringsplassen i Øvrebyen, men da en patrulje kom fram var det ingen å se på stedet. Patruljen meldte tilbake at de kjente lukt av fyrverkeri, men at gjerningspersonene var forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeri forstyrret natteroen

23.40** Politiet fikk nok en melding om fyrverkeri, denne gangen fra Flekkerøy. Innringeren klaget over at oppskytingen av fyrverkeriet forstyrret natteroen, og mente at bråket kom fra rundkjøringen. En politipatrulje ble sendt til stedet, men meldte tilbake at det var stille og rolig.

**GJERSTAD: Innbrudd hos bedrift

00.09** Innbruddsalarmen ble utløst hos Gjerstad mekaniske verksted, og da politiet kom fram viste det seg at en vindusrute var brutt opp. Ingenting tydet imidlertid på at noe var stjålet. Politiet oppretter sak på forholdet.

**FROLAND: Bil stjålet

00.13** En grønn Volkswagen Passat ble meldt stjålet fra Hurvehei i Froland. Bilen, som har registreringsnummer PC 89795, skal ha blitt stjålet sent fredag kveld.

**VALLE: Villmannskjøring med snøscooter

00.44** Politiet fikk melding om vilter kjøring med snøscooter i Valle sentrum. En politipatrulje ble orientert, men ingen er så langt anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Antydning til slåsskamp

00.56** En politipatrulje ble sendt til Fiskebrygga i Arendal etter melding om klammeri og antydning til slagsmål. Da patruljen kom til stedet hadde personene roet seg. Ingen er anmeldt.

**ARENDAL: Overstadig beruset kvinne

00.59** En 50 år gammel overstadig beruset kvinne ble funnet på torvet i Arendal. Hun ble kjørt hjem av politiet.

**KVINESDAL: Kjørte rundt med blålys på taket

01.10** Politiet fikk melding om at en personbil kjørte rundt ved Kvinlog med blålys på taket. Politiet kom i kontakt med en 18-åring som innrømmet forholdet. Han må ha en oppfølgingssamtale med politiet.

**FLEKKEFJORD: Skjøt fyrverkeri fra bil

02.04** En innringer informerte politiet om at passasjerer skjøt ut fyrverkeri fra en bil som kjørte rundt i Flekkefjord sentrum. Bilen ble ikke funnet.

**LILLESAND: Forsvant etter klammeri

02.40** Politiet fikk melding om klammeri og mulig slagsmål ved en gategrill i Østre gate, men da patruljen kom fram var alt rolig og de involverte var forsvunnet.

**MANDAL: Beruset mann brakt til legevakt

02.47** En politpatrulje i Mandal kom over en meget beruset 28-åring i Bryggegata. Mannen var ifølge politiet delvis ute av stand til å ta vare på seg selv, og ble kjørt til legevakta for sjekk. Deretter ble han kjørt hjem av patruljen.

**KRISTIANSAND: Busspassasjer lagde bråk

02.56** Nettbuss ba politiet om bistand til å ta hånd om en vanskelig passasjer. Vedkommende forlot imidlertid bussen da politiet kom til stedet, og ble ikke anmeldt.

**TVEDESTRAND: Fest holdt naboer våkne

03.11** En politipatrulje ble sendt til en bolig i Hovedgata etter melding om støy som forstyrret natteroen. Festen var avsluttet da patruljen kom fram.

**KRISTIANSAND: Klatret i julegrana

03.34** Politiet fikk melding om to personer som klatret i julegrana på torvet i Kristiansand. Personene var imidlertid forsvunnet da patruljen ankom stedet, og et vitne opplyste at de stakk like før politiets ankomst.

**MANDAL: Lett motorsykkel stjålet

1542** Meldingom innbrudd i garasje. Stjålet en uregistrert oransje KTM 125 kubikk.

**MANDAL: Beslag av ulovlig fiskeutstyr

17.17** Muninhar tatt beslag i diverse ulovlig fiskeredskap. Forholdet vil bli anmeldt.

**ARENDAL: Kjørte ulovlig med varebil

20.22** Politietstoppet en varebil registrert for to med fire personer i bilen. Fører vilbli anmeldt for å ha kjørt motorvogn med for mange passasjerer.

**FARSUND: Meldig om fyllekjører

21.21** Melding om promillekjøring på moped, patruljen finner mopeden uten fører.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeriskyting på Flekkerøy

21.26** Melding om 10-15 ungdommer som skyter fyrverkeri på baksiden av Flekkerøy skole.