Fædrelandsvennens live-kamera fanget kollisjonen på film. Her har vogntoget akkurat byttet fil og truffet bilen i høyre felt som smeller i autovernet. Foto: Live-kamera
Bilen fikk store materielle skader. Brannvesenet måtte tilkalles for å klippe opp bildørene. Foto: Jon Anders Skau
ulykke.jpg Foto: Fvn-tipser
Trafikkuhellet skaper lange køer i østlig retning. Foto: Jon Anders Skau

KRISTIANSAND: Uhellet har skjedd i østgående felt på broa. Fra ulykken skjedde like før 09.30, og fram til bilen ble fjernet klokken 10.30, var det lange køer på stedet.

Innsatsleder Øyvind Hægeland på stedet, sier at ulykken har skjedd i forbindelse med filskifte.

krasj_varoddbroa.jpg Foto: Jon Anders Skau

— En trailer skulle skifte fil på broa, men så ikke personbilen som lå i blindsonen. Personbilen ble dyttet inn i rekkverket. Det var en person i bilen, som er sendt til legevakten for sjekk. Han hadde ingen synlige skader, sier Hægeland.Bilen fikk skader på begge sider etter sammenstøtet, og brannvesenet måtte tilkalles for å få opp dørene slik at føreren kom seg ut.

— Det har vært lange køer, men nå venter vi bare på bilberger, sier Hægeland.

Bilen fikk store materielle skader. Brannvesenet måtte tilkalles for å klippe opp bildørene. Foto: Jon Anders Skau

Like etter klokken 10.00 er det fortsatt lange køer på stedet. Klokken 10.15 opplyser et vitne på stedet at broa er helt stengt i forbindelse med bilberging, men at bilen er i ferd med å fraktes bort fra stedet. Veien åpnet for delvis passerende trafikk ti minutter etter, men køene hang igjen i området en stund etter. Trailersjåførens førerkort er foreløpig ikke beslaglagt, men dette vil bli vurdert i etterkant. Politiet oppretter sak etter ulykken.

Politiet er i kontakt med føreren av traileren.

Følg trafikkflyten via vårt live-kamera her.

Politi, brannvesen og ambulanse er på stedet.

Saken oppdateres.