Les også: Daniel (12) så hunden sin bli drept av løsbikkje

SØGNE: — Vi har ikke fått noen tips, det har vært fullstendig tørke. Selv ikke etter at mediene har skrevet om saken er det kommet inn noen tips, sier Terje Pedersen, lensmann i Søgne og Songdalen, til fvn.no.

- Nåla i høystakken Forrige fredag fortalte Fædrelandsvennen historien om hunden Truls som ble påført flere bitt av en løshund, da den ble luftet av 12 år gamle Daniel Marcelo Messel 26. juni. På vei til dyrlegen døde Truls (8 år).

— Vi er oppmerksomme og forsøker å finne mulige ting vi kan ta tak i. Men så lenge dette har skjedd inne på heia, blir det som å lete etter nåla i høystakken, sier Pedersen.

- Dreper av lyst Løshunden var lysebrun. Hodet minnet om grand danois, men kroppen var ikke så stor. Etter å ha sjekket på internett, tror Hilde Gunn Messel, mor til Daniel, at løshunden kan være en ridgeback, kanskje en blandingshund. Halsbåndet var grått, med gul stripe i midten.

– Hvis noen vet noe, MÅ de si fra. Alle som vet, har et ansvar for å gjøre noe. Løsbikkja må avlives. Den har tydeligvis fått ferten av blod. Den dreper av lyst, sier Hilde Gunn.