**KRISTIANSAND: Fyll

00.58:** Legevakten i Kristiansand behøver hjelp til å få kontroll på en overstadig beruset kvinne som lager trøbbel. Den 21 år gamle kvinnen, som omtales som tilreisende til Sørlandet, får overnatte i politiets drukenskapsarrest.

**KRISTIANSAND: Klammeri

01.12:** Dørvakter ved utestedet Tollboden Restaurant har problemer med en gjest. Den 37 år gamle kristiansandsmannen blir innbragt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**GRIMSTAD: Skrikende kvinne

01.12:** En politipatrulje må ta seg av en ung jente som skriker i sentrum av byen. Hun tas med av politiet og roes ned. Hun anmeldes for ordensforstyrrelse. Jenta er en 18-åring fra Lillesand.

**KRISTIANSAND: Bråk

02.10:** Dørvakter ved utestedet Havanna må ha hjelp fordi en gjest oppfører seg vanskelig. Blant annet biter han en av dørvaktene i hånda. Utestedet vil, etter hva politet skjønner, anmelde den 29 år gamle kristiansanderen etter episoden.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

02.47:** Politiet må gripe inn mot en person som lager fyllebråk i Markensgate. 27-åringen fra Lillesand anmeldes av politiet.

**MANDAL: Jentevold

02.53:** Ei 18 år gammel jente fraktes til legevakt, og videre til sykehus, etter at hun er blitt slått ned av det som skal være ei jevngammel jente.

Les mer i egen sak: 18-åring til sykehus etter jentevold

**RISØR: Uprovosert vold

04.30:** En 45 år gammel mann forteller at han er blitt angrepet og utsatt for vold av tre ukjente personer. Fornærmede var en kort stund bevisstløs etter voldsutøvelsen, og våkner med en flenge under øyet. Risør-mannen blir hjulpet til legevakta.

**KRISTIANSAND: Fyllekjøring

05.14:** En patrulje ønsker å stanse en bil for kontroll. Bilisten ønsker derimot ikke å stoppe, og forsvinner for patruljen. Da politiet fant bilen igjen, var sjåføren borte. En beruset person pågripes derimot noe senere, mistenkt for å ha kjørt bilen. Den mistenkte er en 23-åring fra Kristiansand.