KRISTIANSAND: Biltyveri

02.25: Politiet fikk melding om at en bil var blitt stjålet i Suldalsveien. Det er snakk om en bil av merket Mercedes, med kjennemerke DL17975. KRISTIANSAND: Ungdom kjørte uten førerkort

04.15: Tre ungdommer i alderen 16 — 17 år stoppet ikke for politikontroll i Marviksveien på Lund. Bilen kjørte deretter i retning Vennesla og stoppet omsider for politipatruljen. Det ble da klart at det var tre mindreårige personer som satt i bilen, og ingen av dem hadde følgelig gyldig førerkort klasse B. Ungdommene er overlatt foreldrene, og anmeldes for kjøring uten førerkort med mer.

ARENDAL: Innbrudd

04.12: Politiet fikk melding om innbrudd ved Mestergull i Arendal. Ifølge operasjonsleder Børge Steinsland ved Agder politidistrikt ble trolig et armbåndsur stjålet fra butikken. Tyven eller tyvene knuste inngangsdøren for å komme inn i butikken. På stedet fant politiet en stjålet bil, som tidligere er meldt stjålet fra en bileier i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

06.29:** Politiet fikk melding om innbrudd ved Ansgarskolen i Kristiansand. Trolig er en PC blitt stjålet.

**GRIMSTAD: Innbrudd i bil

07.26:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bil. Noe verktøy skal være stjålet.

**FEDA: Beruset person

07.50:** Politiet fikk melding om en person som var svært beruset på Feda. Før politiet ankom hadde personen kommet seg ombord på en buss og forlatt stedet.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

07.45:** Uvedkommende tok seg inn i en bolig under oppføring på His. Det er ikke kjent om noe ble stjålet under innbruddet.

**KRISTIANSAND: Vold

08.00:** En mann ble innbrakt til sentralarresten etter at han slo sin kone. Mannen skal dessuten ha kommet med trusler, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa.

**ÅMLI: Dieseltyveri

09.00:** Politiet fikk melding om et diesel-tyveri ved en bensinstasjon på Åmli. I løpet av helga skal tyver ha fått med seg 7-800 liter diesel.

**GRIMSTAD: Dame angrep mennesker

09.26:** Politiet fikk melding om at en dame i Grimstad hadde gått til angrep på to personer. En patruljebil rykket til stedet og tok med kvinnen til arresten. Hun avhøres senere.

**AUDNEDAL: Innbrudd

09.38:** I løpet av helga har uvedkommende tatt seg inn i en bil parkert ved Audnedal stasjon. Det er ukjent om noe ble stjålet.