**LILLESAND: Stakk uten å betale

05.49:** En bilist stakk av fra Statoil i Lillesand uten å betale for bensinen. Bilen ble stoppet av politiet ved Sørlandsparken, og bileieren fikk beskjed om at han ville bli anmeldt hvis han ikke betalte. Etter avtale med Statoil fikk han frist til mandag med å betale.

**KRISTIANSAND: Brann i bil

05.29:** En bli ble funnet fullstendig ubrent i Barstølveien. Bilen var plassert på noen paller, og samtlige felger var fjernet. Politiet mistenker derfor at brannen var påsatt.

**KRISTIANSAND: Truet med flaske

05.16:** En 24 år gammel mann oppførte seg truende inne på 7-Eleven i Markens. Politiet kom kjapt til stedet, og 24-åringen fra Kristiansand ble pågrepet.

**LILLESAND: Havnet på taket

04.19:** En bilfører ble pågrepet av politiet etter å ha havnet på taket på E 18 like øst for fylkesgrensa. Føreren ble målt til 0,8 i promille, og fikk førerkortet beslaglagt på stedet. Vegvesenet var stedet for å spyle veien ren for olje, og vraket ble hentet av Falck.

**KRISTIANSAND: Siktet for promillekjøring

04.14:** En 19 år gammel mann ble siktet for promillekjøring i Vågsbygd. Mannen ble stoppet etter at det ble meldt om mistenktelig kjøring. Førerkortet hans ble beslaglagt på stedet.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

03.15:** Fire personer ble innbrakt etter at politiet fant narkotika i en bil i Vestre Strandgate. To personer ble løslatt umiddelbart, mens to andre ble anmeldt for besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Brakk beinet i matkø

02.46:** En 24 år gammel mann brakk beinet og fikk seg en blåveis ved Luga grill. Det er foreløpig noe uklart hva som har skjedd, men andre personer i køen skal ha reagert da 24-åringen forsøkte å snike i køen. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

**RISØR: Tatt for fyllekjøring

02.42:** En kvinnelig mopedist ble stoppet i Strandgata. 23-åringen ble siktet for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Slåss med dørvakter

02.44:** Politiet fikk melding om slåssing på utsiden av Leopold. En 22 år gammel mann fra Lillesand skal ha slåss med dørvaktene, og da politiet kom til stedet viste mannen seg å være i besittelse av narkotiske tabletter. 22-åringen ble innbrakt og satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Full kengurumann

02.08:** En beruset mann skal ha kommet seg inn i et leilighetskompleks på Tangen. Inne i gangene skal mannen ha hoppet rundt som en kenguru mens han banket på dørene. Personen hadde hoppet bort fra stedet innen politiet ankom.

**KVINESDAL: Slåsskamp ved Harvest

01.59:** Politiet fikk melding om slåsskamp på utsiden av Harvest pub. Patruljen kom først til stedet etter tre kvarter, og da var alt stille og rolig. Ingen av de tilstedeværende ytret noe ønske om å levere anmeldelse.

**MANDAL: Forsøkte å stjele bil

01.48:** En 29 år gammel kar fra Mandal ble tatt på fersken idet han forsøkte å tjuvkoble en bil i Sommerkroveien. Mannen ble satt i arresten i Kristiansand.

**SØGNE: Kastet ølboks på bil

01.35:** En person ble observert da han kastet en ølboks på en bil på Oftenes. Mannen skal også ha sparket bulker i bilen. Gjerningsmannen er navngitt, og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Urinerte på offentlig sted

01.31:** En 22 år gammel mann fra Kristiansand ble bøtelagt etter å ha urinert i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Oppførte seg truende

01.05:** En 24 år gammel mann fra Søgne oppførte seg truende og sparket i diverse biler ved Rutebilstasjonen. Bilene skal ikke ha blitt skadet, og 24-åringen ble bortvist fra stedet av politiet.

**ARENDAL: Slått i ansiktet

01.00:** En kar skal ha blitt slått flere ganger i ansiktet ved Bomuldsfabrikken. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Brann på veranda

00.53:** Brannvesenet fikk melding om brann i en bolig i Setesdalsveien. Det viste seg at det var fyrt opp en engangsgrill på verandaen, noe som hadde ført til at det tok fyr i treverket. Politiet vil anmelde forholdet.

**FARSUND: Stekte kotelett i fylla

00.06:** Brannvesenet i Farsund tok seg inn i en leilighet i Løkkeveien, etter melding om røykutvikling. Inne i leiligheten fant de en beruset mann som lå og sov. Røyken viste seg å komme fra ovnen, hvor en kotelett lå til steking. Mannen, som er i 60-årene, vil bli anmeldt for forholdet, og kan sannsynligvis vente seg et forelegg.