BROKKE: Likevel valgte de fleste å beholde brystholderen eller t-skjorten på.

– Vi er egentlig båtfolk, men da de meldte så godt vær valgte vi hytta. Det angrer vi ikke på, forteller Turid Rønning fra Kristiansand, som sammen med familien kjøpte seg tredagerskort i Brokke Alpinsenter i pinsen.

LUFTIG HOPP: Tomas Aamli henger høyt, mens Mari Eikeland og Jørund Saaghus studerer stilen. foto: brokke.com Hun har aldri før stått på ski i bare kjolen, men så var det også 21 grader og ikke et vindpust på toppen av bakken.

– Vi gikk hen i buksa, og måtte bare hive av oss etter hvert, forklarer tobarnsmoren.

– Det var spennende, annerledes og luftig, forteller snowboardkjører Hege Silje Jansen fra Rysstad i Valle.

Sammen med flere hundre andre skientusiaster lot hun seg friste av ekstraordinær pinseåpning på Brokke. En halvmeter snø og ikke en bar flekk, men fra i dag er sesongen definitivt over.

– Vi fikk beskjed fra hyttefolket om at vi måtte gjøre noe. Dette var helt ubeskrivelig, forteller en tilfreds daglig leder Jan Wojtaszek ved alpinsenteret.

ALDRI OPPLEVD MAKEN: Turid Rønning og datteren Thea (4) fra Kristiansand valgte hytta fremfor båten i pinsen, og angrer ikke på det. foto: brokke.com

I SVEVET: Mari Eikeland fra Vennesla og Jørund Saaghus fra Bygland er tilskuere når Kristian Line gjør et spektakulært hopp på brett. foto: brokke.com

PUST I BAKKEN: Inge Runar Bygland på telemarkski og Cecilie Berg på snowboard, begge fra Bygland.foto: brokke.com

TELEMARK: Inge Runar Bygland testet telemarkskiene på Brokke i pinsen. foto: brokke.com