**Tyveri fra Samfunnshuset

KRISTIANSAND:** Klokken 00.15 fikk politiet melding om at det under en fest på Samfunnshuset i Vågsbygd er blitt stjålet flere gjenstander. En konkret person er mistenkt for tyveriet, og en anmeldelse vil bli levert.

**Tyveri fra Bolig

KRISTIANSAND:** 00.24 fikk politiet melding om tyveri fra en bolig i Bydalsveien i Kristiansand. Eier av bolig hadde glemt å låse døren, og da han kom hjem oppdaget han at Gitar, forsterker, pc og kniv var borte.

**Sniffet kokain

KRISTIANSAND:** 00.19 pågrep en politipatrulje to personer som sniffet et pulver som antas å være kokain. Det ble funnet mindre mengder av stoffet på de to personene, og begge ble satt i arresten for nærmere undersøkelse.

**Promillekjøring

KRISTIANSAND:** 01.34 stoppet UP en bilist på Østerveien, med mistanke om promillekjøring.

**Knust rute

LILLESAND:** Politiet fikk i natt melding om at det var blitt knust en rute i Vestregate i Lillesand. Tre gutter i 18 års alderen ble observert i området. Saken vil bli videre etterforsket.

**Promillekjøring

KRISTIANSAND:** 02.00 ble en 34 år gammel tysk statsborger stoppet på E 18 vest for Kristiansand med mistanke om promillekjøring.

**Slåsskamp

KRISTIANSAND:** 02.30 fikk politiet melding om et slagsmål på rutebilstasjonen i Kristiansand. Politiet rykker ut til stedet og finner ut at det dreier seg om et slagsmål mellom en gutt og ei jente. Politiet har sikret seg navnene til de to involverte, og så får tiden vise om det blir noen anmeldelse i etterkant.

Kniv på offentlig sted

ARENDAL: En mann ble i natt anmeldt etter at han ble tatt i besittelse av kniv på offentlig sted i Arendal.

**Brann i container

KVINESDAL:** 05.03 varslet brannvesenet politiet om en liten brann i en container på utsiden av Kvinesdal postkontor. Brannvesenet fikk raskt slukket brannen.