Se video KRISTIANSAND: — Vi har fått melding om husbrann i Torsvikkleiva, men foreløpig er omfanget ukjent, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Huset ble overtent på kort tid, og nå velter det røyk ut fra alle vinduer. Fire personer bodde i huset og to ble kjørt i ambulanse til legevakta for sjekk.

Brannen tok godt tak i sokkelen av huset og brannvesenet klarte omsider å få kontroll over situasjonen. Flammene skal likevel ha stått ut av vinduene og det røyk lenge kraftig fra taket og vinduet.

— Vi fikk melding om et hus i full fyr. Vi kjørte ut fra stasjonen og til Torvikkleiva. Det har vært stor røykutvikling i huset, forteller innsatsleder Roald Øidne ved Kristiansand politistasjon, til fvn.no.

Brannvesenet fikk raskt bistand av materiell fra brannvesenet i Vennesla. Sammen klarte brannmannskapene å sikre at brannen ikke spredte seg skikkelig i andre etasje. Dermed brant huset ikke ned.

— Slukkingen gikk ganske OK. Det var god fyr i første etasje og den er ganske utbrent, konstaterer overbefal Egil Pedersen ved Kristiansand brannvesen, til fvn.no.

Politiet kan foreløpig ikke si noe om brannårsaken.

Se video

TOTALSKADET: Brannvesenet har en lang etterslukningsjobb foran seg. Foto: Vegard Nekstad.