**ARENDAL: Slåsskamp utenfor utested

00.43** En 28 år gammel mann tok kontakt med politiet og opplyste at han var slått flere ganger i ansiktet utenfor et utested i Arendal sentrum. Mannen ble brakt til legevakt for undersøkelse. Han blødde fra leppen, og vil trolig anmelde forholdet torsdag. Ifølge vitner som har forklart seg til politiet, startet 28-åringen selv slåsskampen med en sjømann på grunn av sjalusi.

**AUDNEDAL: Havnet i grøfta

03.37** En bilfører fikk problemer på det glatte føret i Sveindalkrysset, og havnet i grøfta med personbilen. Han meldte selv fra til AMK, og opplyste at han ville kjøre selv til legevakten for sjekk. En ambulanse ble imidlertid sendt til stedet, og bilføreren, en 29-åring fra Grimstad, ble dimittert.

LINDESNES: Kuttet pulsåren i arbeidsulykke

LILLESAND: Kvinne (43) alvorlig skadet i kollisjon

**GJERSTAD: Fant bil utfor veien

06.27** Politiet ble varslet da en forbipasserende fant en bil i grøfta ved bomstasjonen på E 18 på Østerholtheia. Ingen personer var blitt skadet, men bilen lå trafikkfarlig til. Politiet rekvirerte Viking for å få tauet bort bilen.

**SØGNE: Frastjålet moped

13.15** En moped av merket Yamaha er stjålet fra en adresse i Søgne i løpet av natt til torsdag. Mopeden har kjennetegn PH 5832. **SØGNE: Fant ubemannet jolle

13.30** En mann tipset politet torsdag om at en 14 fots jolle lå og fløt innerst i Holskogkilen i Søgne. Ifølge mannen kunne det se ut som om båten hadde slitt seg.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i fire boder

13.38** Det har vært innbrudd i fire kjellerboder i Kvadraturen. Forholdet er foreløpig ikke undersøkt fra politiets side.

KRISTIANSAND: Bilen forsvant under butikkbesøk

**LINDESNES: Innbrudd i hytte

15.13** En hytteeier fra Sandnes med hytte på Svennevig fikk seg en lite hyggelig opplevelse da han skulle gjøre eiendommen klar for vinteren. Tyver hadde brutt seg inn og stjålet en 42 tommers flatskjerm. I tillegg hadde inntrengerne rotet mye. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Kjørte mann til Natthjemmet

15.50** Sykehuset meldte at det var en mann som oppførte seg rabiat. Det viste seg at mannen har en fremtreden som gjør at det er lett å oppfatte han som utagerende, selv om han ikke er det. Uansett kjørte politiet ham til Natthjemmet.

**ÅMLI: Flere hytteinnbrudd

16.32** Det har vært grovt innbrudd på en hytte på Hillestadheia. Lensmannen oppdaget at det også hadde vært innbrudd på flere hytter i samme hyttefelt.

**KRISTIANSAND: Tatt for hasjbruk

17.59** En 31 år gammel kvinne ble tatt for å ha brukt hasj i Vågsbygd. Dette erkjente hun og vil få et forelegg.