**GRIMSTAD: Høy musikk

23.00:** Politiet må reise ut til en fest i Grimstad der musikken er for høy. Problemet blir ordnet opp på stedet.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

23.11:** Politiet får melding om amper stemning ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Når politiet kommer frem har gemyttene roet seg.

**KRISTIANSAND: Problem med gjester

23.33:** Politiet får melding fra en vakt på Caledonien. Vakten har problemer med et par gjester og trenger politiets hjelp. De to gjestene fra stedet blir fjernet. Kort tid etterpå kommer den ene av de tilbake igjen. Politiet får en ny telefon, og gjesten blir arrestert.

**VENNESLA: Bråk i sentrum

23.39:** Politiet får melding om at en fest har sklidd litt ut av kontroll i Vennesla sentrum. Politiet reiser ut, og ser at det er litt for mye folk på festen. En person som nekter å oppgi sin personalia til politiet blir kjørt bort.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.13:** Politiet får melding om høy festmusikk i Skippergata i Kristiansand. De reiser ut og ber om at musikken dempes.

**KRISTIANSAND: Liten brann

00.21:** Politiet får melding om at brannvesenet har slukket en liten brann Dronningensgate. Brannårsak er ukjent.

**ARENDAL: Rakettoppskytning på Løddesøl

00.46:** Politiet får melding om at det er fest på ungdomshuset på Løddesøl. Det skytes opp raketter og musikken er høy. Politiet får en slutt på festlighetene og lukker lokalet.

**LUND: Knuste flaske foran politiet

00.43:** En mann kaster en tom flaske høyt opp i luften og lar den gå i bakken slik at flaska knuser. Uheldigvis for mannen har en politipatrulje som var like i nærheten fått med seg det hele. Mannen får et forelegg på 4000 kroner som han godtar.

**KRISTIANSAND: Drukkenskap

01.00:** Politiet får melding om en overstadig beruset person på utsiden av Ernst. Politiet plukker personen opp, og plasserer han i drukkenskap arresten.

**KRISTIANSAND: Slåssing

01.07:** Politiet får melding om slåsskamp på utsiden av Leopold. Når politiet kommer til stedet har alt roet seg ned.

**KRISTIANSAND: Fest og støy

01.43:** Politiet må reise ut til en fest i Kirkeveien etter å ha mottatt meldinger om høy musikk og støy derfra. Etter en stund får politiet avsluttet festen.

**MANDAL: Høy musikk

01.44:** Politiet får melding om at det spilles høy musikk på en fest i Mandal sentrum. Politiet reiser ut og roer festen ned.

**ARENDAL: Slått i ansiktet

01.55:** Politiet får melding om at en person er blitt slått i ansiktet på Madam Reiersen. Personen som er blitt slått til vil anmelde saken. Gjerningsmannen er en kjenning av politiet.

**KRISTIANSAND: Vist bort

02.28:** En beruset blir vist bort fra Victoria

**GRIMSTAD: Slåssing i drosjekø

02.52:** Politiet får melding om slåssing i drosjekøen i Grimstad. Før politiet kommer frem er slåsskampen over.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.55:** Politiet får melding om at tre gutter på 27, 21 og 19 år slåss utenfor Kjappen på Tyholmen i Arendal. De blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og satt på glattcelle.

**MANDAL: Slåsskamp

03.00:** Politiet får melding om at en person er blitt slått til på en pub i Mandal. Personen som ble slått til fikk mindre skader i nesa.

**KRISTIANSAND: Fyll

03.05:** Politiet finner en person som ligger rett ut ved Statoil i Kristiansand sentrum. Personen har et kutt i panna og blir kjørt til legevakten før han blir overlatt til familien.

**KRISTIANSAND: Narkotika

03.30:** Politiet pågriper to personer på Leopold som er i besittelse av mindre mengder narkotika. Begge to blir plassert i arresten.

**KRISTIANSAND: Knuser bilvindu

04.15:** Politiet får melding om at en ukjent gjerningsmann har knust et vindu i en bil ute ved Vågsbygd.

**RISØR: Høy musikk

04.17:** Politiet får melding om høy musikk fra et hus i Risør. De reiser ut og får dempet musikken.

**KRISTIANSAND: Narkotika

05.34:** Politiet pågriper to personer som kommer med danskebåten. Begge to er i besittelse av en mindre mengde narkotika.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

05.46:** Politiet stopper en bil i Vennesla med mistanke om promillekjøring. Mistanken viser seg å stemme da tester viser at sjåføren har 1,2 i promille.

**TVEDESTRAND: Støy

08.39:** Politiet mottar klage på støy fra hus i Tvedestrand. Politiet reiser ut til stedet og får dempet musikken.

**GREIPSTAD: Grovt tyveri

11.58:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i et hus på Greipstad.

**LINDESNES: Innbrudd i to hus

12.41:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i to hus ved Lindesnes.