SONGDALEN: — Mannen kjørte så fort fra stedet at patruljen valgte å ikke forfølge vedkommende. De visste uansett hvem han var, og han må svare for ugjerningen på et senere tidspunkt, sier operasjonsleder i Agder politidistrikt, Per Kristian Klausen til fvn.no.

Det var klokken 03.52 politiet oppdaget av vedkommende kom kjørende i en bil i Songdalsveien ved avkjørselen til E 39. Da mannen oppdaget patruljen, satte han kursen mot Kristiansand. Politiet beskriver førerens handling som «villmannskjøring».

— Den 21 år gamle mannen vil bli anmeldt for kjøring uten førerkort, sier Klausen.

**RISØR: Tatt for bruk og besittelse av hasj

01.20** To personer ble i natt pågrepet for bruk og oppbevaring av hasj. De to var ute og kjørte bil, og ble stoppet av en forbipasserende politipatrulje. Mennene ble tatt med til politistasjonen for avhør. De har vedtatt et forelegg hver på 4000 kroner. Det dreier seg om en 22-åring fra Risør, og en 20-åring fra Grimstad.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Spandabel

03.29** Tyver har i natt tatt seg inn i velværesenteret Spandabel i Tollbodgata i Kristiansand. Det er stjålet omkring 1000 kroner.

**GRIMSTAD: Banket opp av polakk

02.30** En 20-åring fra Grimstad ble i natt slått ned av en formentlig polakk på en adresse i hjembyen. Politiet har ikke klart å spore opp den antatte gjerningsmannen, men offeret har gitt et signalement av mannen. Noen vitner mener de i tillegg vet hvem han er. - Vi har gode forhåpninger om å finne vedkommende, sier operasjonsleder Klausen.

**SONDALEN: Tatt for fyllekjøring

04.55** To personer ble stoppet ved bensinstasjonen på Rosseland i natt da politiet fattet mistanke til kjøringen. Personen som politiet mente satt bak rattet, nektet for å ha kjørt bilen. En promillekontroll av den antatte sjåføren, viste en alkoholkonsentrasjon på 1,5 promille. Mennene er to 18-åringer fra Søgne.

**FARSUND: Innbrudd på Eilert Sundt vgs.

05.45** Tyver har i natt tatt seg inn på den videregående skolen i Farsund. Det er stjålet en takmontert prosjektor og en pc.

**KRISTIANSAND: Promille, uten lappen og ikke godkjent bil

06.30** Det meste gikk galt for 25-åringen fra Vågsbygd da han ble stoppet ved Trekanten senter. Mannen har ikke førerkort, han kjørte med promille og i tillegg foreligger det avskiltningsbegjæring fra veivesenet ettersom han ikke har hatt bilen på EU-kontroll. Mannen blir anmeldt for samtlige forhold.

**KRISTIANSAND: Forsøk på innbrudd

08.00** Søndag morgen våknet et eldre ektepar i Kongsgård Alle på Lund av at noen forsøkte å bryte seg inn i boligen gjennom verandadøra. Innbruddstyven ble overrasket av huseierne, og stakk fra stedet.