AGDER: – Temperaturen er rundt null, så det er tung snø som kommer nå. Hittil har vi vel fått rundt 25 centimeter. Men det virker som om det er godt brøytet, så jeg har inntrykk av at folk kommer seg greit fram, sier ordfører i Lindesnes, Ivar Lindal.

Også i Mandal laver det ned. Ken Lindquist ved Mandal Bensinstasjon i Søren Jaabeks vei anslår at det har kommet 30 – 40 centimeter.

– Men hos oss har ikke brøytingen vært god nok. Mange kunder har klaget på den i morgentimene, sier han.

Journalist Hilde Moi har i formiddag gått på ski i Kristiansand sentrum og anslår at det har kommet rundt 40 centimeter. Biltrafikken går stor sett som normalt på grunn av god brøyting.

Også i Lillesand og Grimstad anslås snødybden til 30 centimeter, selv om vinden gjør det vanskelig å måle. Ordfører Arne Thomassen har ikke fått meldinger om store problemer i Lillesand.

– Snøen er nokså våt nå, men det virker som om trafikken går greit, sier Bente Ødegård ved Grimsad Bensinstasjon nede ved havna.

I innlandet er snøen tørrere. Ordfører i Evje og Hornnes, Bjørn A. Ropstad, melder at trafikken går uten store problemer.

– Ingen stor dramatikk her, sier han.

Også på Hovden snør og blåser det godt. Der å det også en del fra snø før, så Kathrine Hegstad ved Hovden bensin anslår at det nå ligger godt og vel en halv meter på flat mark.