**KRISTIANSAND: Bil stjålet

00.32:** Melding om stjålet bil, en rød Ford Focus. Den skal ha blitt stjålet i Vågsbygd natt til søndag.

**SØGNE: Anmeldt for hasjbesittelse

03.31:** En politipatrulje kom over en 33 år gammel mann som var i besittelse av mindre mengde hasj. Han ble anmeldt for forholdet.

**FLEKKEFJORD: Leirras på Fosselandsheia

05.18:** Melding om leirras som dekket deler av E 39 ved Fosselandstunnelen. Vegtrafikksentralen sendte ut en entreprenør, og denne fikk ryddet veien mens en politipatrulje var til stede.

**VENNESLA: Grovt tyveri

05.30:** Grovt tyveri fra Vigeland Personal og Vipa Dekk. Det var brutt opp et vindu, men eier hadde ikke oversikt over hva som eventuelt var stjålet. En politipatrulje dro til stedet for å foreta en åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Tyveri av moped

10.33:** Fikk politiet melding om at en moped med registreringsnummer PH 4671 er blitt stjålet fra Skibvig Ringvei på Saltrød. Tyveriet skal ha skjedd natt til torsdag eller fredag i forrige uke.

**KRISTIANSAND: Kollisjon på Varoddbroa

15.58:** Se egen sak

**MANDAL: Tok butikktyv på fersken

17.13:** Betjeningen på Rema 1000 Skinsnes overrasket en butikktyv. De fikk han til å levere fra seg varene han hadde tatt, men han fikk muligens med seg litt da han stakk fra stedet. Identiteten er kjent. Patruljen så etter ham, men fant ikke tyven. Forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

17.50:** En 20 år gammel mann ble pågrepet på et utested i Kristiansand sentrum. Han var i besittelse av litt marihuana.

**ARENDAL: ATV stjålet

17.52:** I løpet av det siste døgnet har det blitt stjålet en ATV, en cross-MC og en firehesters påhengsmotor fra Tromøya.

**VENNESLA: Skilt stjålet

19.48:** Et skilt har blitt stjålet fra en moped på Skarpengland i Øvrebø.

**TVEDESTRAND: Mulig promillekjører

19.56:** Politiet mottar tips om en mulig promillekjører i Tvedestrand. Foreløpig har det ikke gitt resultat.

**KRISTIANSAND: Krakilsk person på akutten

20.16:** Politiet får melding om en krakilsk person på akuttmottaket på sykehuset. En patrulje blir sendt til stedet og ordner opp.

**BIRKENES: Bil på taket

21.13:** Se egen sak.

**SONGDALEN: E39 stenges

22.00:** Entrepenør melder at E39 vil bli stengt ved Brennåsen i tidsrom på cirka fem minutter av gangen. Dette vil skje utover natta frem til kl 06.00.