KRISTIANSAND/LOS ANGELES: — Hvordan er det å ha base i Los Angeles?

— Nå er det tredje gangen jeg bor der. Første gang var som student i 2002. Da jeg flyttet over igjen i 2008, var det som journalist. Nå har jeg bodd der siden i fjor. Jeg er veldig glad i byen, med fantastisk klima og fantastiske mennesker. De er så åpne og inkluderende, ikke bare overfladiske slik mange tror. Dette er jo en "melting pot", med mennesker fra hele verden.

- Og hvordan er det å bo i selveste Hollywood?

— Jeg trives kjempegodt. Bor nå mellom Hollywood Boulevard med sin Walk of Fame og Sunset Boulevard, faktisk i samme nabolag som tidligere.

Høy kjendisfaktor

- Mange kjendiser?

— De kan du møte overalt. På den lokale matbutikken gikk jeg nylig på Charlize Theron, da jeg solte meg ved et hotellbasseng dukket Britney Spears opp med et filmteam på slep, og der jeg trener er skuespillere som Ryan Gosling og Jessica Biel.

- Hva studerte du?

— Mediekommunikasjon. Har en bachelor fra USA og Australia. Jeg har også tatt et journalistkurs.

Tidsforskjeller

- Og hvordan er livet som journalist "over there"?

— Jeg liker det godt. Står opp, spiser frokost og trener. Jeg jobber ettermiddager på grunn av tidsforskjeller. Det passer når jeg skal jobbe for nettet til seher.no. Jeg er heldig som har en fast avtale i bunnen, da vet jeg hvor mye jeg får inn hver måned. Ellers gjør jeg intervjuer for blant annet Se og Hør og D! Foreløpig har det gått greit og jeg er lykkelig over å få bo der.

Globetrotter

- Du liker å reise. Hvor har du vært?

— I løpet av de siste fem år har jeg vært i Mellom-Amerika i et halvt år, i Sør-Amerika i tre måneder, bodd i USA i 1 1/2 år og da har jeg fått reist endel på vestkysten der også. Jeg reiser oftest aleine for jeg liker å møte nye mennesker og klare meg på egenhånd. Føle at jeg lever.

- Utenom kjendisstoff, hva kunne du tenkt deg å skrive om?

— Den ultimate drømmen er å kunne reise og skrive, men det er det mange som ønsker. Jeg drømmer også om å starte et barnehjem i Sør eller Mellom-Amerika, eller ta vare på skadede dyr.

- Kommer du tilbake til gamlelandet?

— Jeg vet ikke, tar det som det kommer. Nå har jeg fått treårig visum. Det får bli litt til og fra, som det har blitt de siste årene.