RISØR: Båt på skjær

01.00:

KRISTIANSAND: Stoppet uten førerkort

01.40: En mann på 21 år ble stoppet uten førerkort på E39 i Kristiansand. Han blir anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Bråk på Møllepuben

01.50: En 47 år gammel mann fra Polen ble innbrakt til politiet etter å ha vært i heftig krangel og slosskamp med vaktene ved Møllepuben. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Truet politiet og slo tjenestebil

03.50: Politiet innbringer hissig og utagerende mann på 21 år fra Arendal. Han truet politiet, slo politibilen og kranglet høylytt med andre personer. Personen blir anmeldt for trusler, forulemping av tjenestemann, ordensforstyrrelse, samt å nekte å oppgi personalia. Mannen står i fare for å bli bøtelagt.

**FARSUND: Falt ned i sjakt

14.18:** Politiet får melding om en mann som har falt ned i en fem meter dyp sjakt på Varnes fort. Brannvesen bistår med redningsseler og får brakt mannen opp av sjakten. Mannen i slutten av 20-årene fra Hurdal, var i god form, men blir sendt til legevakten i Farsund med mulig brudd i ankel.

**KRISTIANSAND: Skadeverk

15.50:** En huseier melder fra om to mursteiner som har blitt kastet gjennom to vinduer, mens han var på ferie. Politiet sjekker boligen, og venter på anmeldelse fra eieren.

**KRISTIANSAND: Skutt mot vindu

16.23:** Politiet får melding fra en adresse i Plommeveien. Eier av bopel opplyser at det skal ha blitt skutt mot to vinduer i natt. Rutene har roser i det ytterste laget av vinduet, og politiet mener det tyder på at det er blitt brukt luftvåpen. Avventer anmeldelse fra eier.

**RISØR: 200 liter diesel stjålet

16.45:** Rundt 200 liter avgiftsfri diesel har blitt stjålet fra et aggregat på en tilhenger på Vinterkjær. Politiet venter på anmeldelse fra eier.

**ARENDAL: Innbrudd

17.16:** Politiet får melding om et innbrudd som skal ha funnet sted i løpet av den siste uken, på en adresse i Nedre Skibberhei. Det har blitt stjålet pc'er og en dekoder. Politiet har vært på stedet og sjekket, og sak vil bli opprettet.

ARENDAL: Slåssing

21.25: Politiet får melding om slåssing på Victoriakjelleren. En patrulje drar ut og oppklarer saken på stedet.

ARENDAL: Søppelbrann

21.28: Melding om søppel som brenner ved Jovannstunet (Skapfabrikken). Brannvesenet får kontroll på brannen, og politiet kontakter en av firmainnhaverne som er ansvarlig for området.

TVEDESTRAND: Husbrann

Les saken her.