**KRISTIANSAND: Tyveri fra barnehage

08.38:** Politiet får melding om grovt tyveri fra Læringsverkstedet barnehage på bispegra. Det er stjålet forskjellig elektrisk utstyr. Politiet er på åstedet for å sikre spor. Politiet har også fått opplysning om hvem gjerningsmannen kan være.

**RISØR: Falt fra lift på hagesenter

09.01:** Under arbeid i en lift på et hagesenter i Risør, falt en mann i 50-årene ned og skadet hodet og brystet. Mannen er kjørt til sykehus i Arendal for undersøkelse. I forbindelse med arbeidsulykken er Arbeidstilsynet varslet. Mannen jobbet for et firma som var innleid av hagesenteret for å gjøre en jobb der.

**VENNESLA: MC-tyveri i Øvrebø

10.14:** En Suzuki GSX 400 med registreringsnummer NE 3265 blir meldt stjålet fra Solknipen på Øvrebø. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten.

**MANDAL: Liten krattbrann

12.27:** Politi og brannvesen rykker ut til en liten krattbrann på Aurebekk i Mandal. Brannen er liten i omfang og slukkes raskt.

**KRISTIANSAND: Stjal kobber for 150.000-200.000 kroner

13.36:** 150 meter med kobberrør til en verdi av 150.000-200.000 kroner blir meldt stjålet fra et bygg på Tangen. Politiet er på stedet for å dokumentere skadene og sikre spor på stedet.

**KRAGERØ: Seilbåt funnet på grunn

13.50:** Savnet seilbåt funnet nord for Jomfruland.

**GRIMSTAD: Gjenkjente øltyv

15.02:** En 42 årgammel mann ble anmeldt for øltyveri på Meny i Grimstad. Øltyveriet skal ha skjedd for noen måneder siden, men da han kom tilbake til butikken torsdag skal betjeningen ha kjent ham igjen. Politiet rykket ut og bisto med å identisere den mistenkte.

**FLEKKEFJORD: Krangling på jernbanestasjonen

16.07:** To ungommer skal ha kranglet og slåss på jernbanestasjonen. Ingen av partene ønsket å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Krattbrann i Arendal

16.29:** Brannvesenet melder at det er i ferd med å slukke en mindre krattbrann på Bjornes.

— To arbeidere har brent noe bygningsavfall. Da de forlot dette avfallet begynte det å brenne i et kratt. Vi har derfor opprettet en anmeldelse for dette forholdet, sier operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Overfall i Søgne

18.13:** En person meldte fra om at han hadde blitt overfalt. Da politiet kom frem var personen forsvunnet og politiet har ikke klart å komme i kontakt med ham. Det er derfor uvisst hva som egentlig har skjedd.

KRISTIANSAND: Krattbrann ved Sømsveien

19.21: Brannvesenet melder fra om en mindre krattbrann vedSømsveien. De trengte ikke bistand fra politiet.

KRISTIANSAND: Sjåfør slo full person i rundkjøring

20.23: Flere personer melder fra til politiet om at to personersom muligens var noe beruset hadde forvillet seg inn i rundkjøringen ved Rona iRandesund. En sjåfør skal ha dyttet eller slått den ene personen slik atvedkommende havnet i bakken. Sjåføren kjørte så fra stedet, og politiet vetverken hvem sjåfør eller offer var. De har vært på stedet, men fant ingen av deinvolverte og venter derfor på en eventuell anmeldelse.

FLEKKEFJORD: Truende på Kiwi

21.17: Politiet får melding om at en person har utførtskadeverk på en Kiwi-butikk i Flekkefjord. Personen var forsvunnet når politietkom, men de vet hvem det er og saken vil bli anmeldt.