Eierskap: Mr.Cane er en cane corso. Bildet er tatt av hans turkamerat og reservemamma, Isabel Tobine Møll, da de gikk tur på strendene og han fant en fisk han nektet å gi fra seg. Innsender: Anne Lise Skoie Risøen.
Fosterbarn: Tassen har sine særpreg grunnet en tøff start på livet. Innsender: Sissel Kristensen. 
Junk food: Lucky har her vært på Burger King, og er svært fornøyd etter å ha fått caps. Arne Røed har sendt inn bildet.
Bestemt: Lava vet akkurat hvordan hun vil ha ting. Hun kom fra Dyrebeskyttelsen i Kristiansand for seks måneder siden og allerede nå har hun overtatt huset til Karianne Tønne.?Og det fortjener hun etter å ha blitt forlatt av eierne sine som liten, og mest sannsynligvis gått ute hele vinteren, sier Tønne.
Hi-ha:?Her er vår kule cowboy Tobi. Sjarmøren er tre år gammel, stortrives i sofakroken og skyter fra hofta. Hilsen Sandra Valderhaug.
hentet på dyrebeskyttelsen, Kristiansand i 2009. Er et stort kosetroll og gjør alltid dagen rikere.
Hilser til Dyrebeskyttelsen: Snille, gode, lille Lucy kom fra Mandal til Birkeland i januar i år, og har nå slått seg helt til ro der. Lucy vil gjerne hilse til sine gode venner, både to - og firbente hos Dyrebeskyttelsen i Mandal. Spesielt til Aina. Innsender er Ellen Nygaard på Birkeland.
Tøff kamp: Oscar er snart tre år gammel. I 2010 holdt han på å dø etter mishandling. Senere samme året kom han til sin nye flokk, familien Werner.?Han har kjempet en lang og tøff kamp for å være den han er i dag, en flott og kosete familiehund, skriver familien til Nært.
Pusur: Fire år gamle Pusur er visst like "tøff" som sin navnebor fra filmen med samme navn. Det finnes knapt en mus som er redd for dette makelig anlagte sjarmtrollet, som tilbringer mesteparten av dagen sovende på sofaen, eller smattende foran matskåla.?Som de fleste 4-åringer elsker han å gjøre seg til, og vi er veldig glade i ham. Hilsen Linda Horpestad.

AGDER: — Hunden Bisquit er utrolig flink til å gå på to bein, skriver Janne Gaustad fra Vennesla. Hun sendte inn video som dokumenterer dette. Med det er Gaustad og Bisquit med i konkurransen om å bli Sørlandets kuleste kjæledyr. Nå har vi fått inn over hundre bidrag!

Fosterbarnet Tassen

I denne bildeserien får du også møte katten Tassen. Han kom fra fosterhjem sammen med mor og søsken. Han var liten og svak, og de måtte gi tåteflaske i tillegg til det han klarte å få fra mor.Men Tassen har masse livsvilje.

— Han må ha hatt en hjerneblødning under fødselen for han har et øye som han ikke får lukket. Beina er også litt korte slik at han ligner på en liten vaskebjørn når han kommer løpende.Men Tassen er en stor optimist, og en lykkelig og glad sjel som elsker å leke og klatre i trær, skriver Sissel Kristensen til Nært.

Vi holder konkurransen åpen til over helga. Send inn til naert@fvn.no