**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

00.30:** En 40 år gammel mann ble anmeldt for ordensforstyrrelser ved et utested. Mannen ble satt i arresten.

**VENNESLA: Besittelse av hasj

00.48:** En 38 år gammel mann ble anmeldt for besittelse av hasj.

**KRISTIANSAND: Urinering

01.07:** En 20 år gammel mann anmeldes for urinering på offentlig sted.

**RISØR: Pågrepet for biltyveri

01.40:** En mann ble pågrepet for bilbrukstyveri. Politiet prøvde fredag kveld å stanse en sort Audi A5 ved Søndeled retning Telemark. Bilen var meldt sjålet i Porsgrunn. Mannen ble kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Skadeverk ved skole

01.52:** Politiet ber om tips etter at en mann med skateboard har gjort skadeverk på mange biler i området ved Oddemarka skole. Cirka klokken 02.00 i natt var det oppdaget seks biler som var påført skade. Skadene er knuste sidevinduer, frontruter og speil. Bileiere varsles.

**GRIMSTAD: Utagerte mot politiet

Cirka 02.00:** Politiet ut til en slåsskamp utenfor Cafe Galleri. En mann på 35 år var bevisstløs, men våknet til liv igjen, og skal da ha utagert mot politiet. Mannen ble kjørt til legevakten med ambulanse. Politiet ble med ham, opplyser operasjonsleder Audun Eide til Fædrelandsvennen. Mannen vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Kniv på offentlig sted

03.36:** En 42 år gammel mann ble anmeldt for å ha båret kniv på offentlig sted.

**ARENDAL: Forsøkte å tenne røyk med bensinpumpe

03.55:** En 22 år gammel mann forsøkte å tenne en røyk ved å slå bensinpistolen i asfalten. Han ble pågrepet og satt i arrest.

**GJERSTAD: Stanset bil som ble forfulgt

08.07:** En sort Opel ble stoppet ved Brokelandsheia. Bilen ble fulgt av av politi i Vestfold og Telemark. Føreren ble pågrepet.