**GRIMSTAD: Stjal rød bil

23.58:** En rød Mitsubishi L 200 er stjålet fra Knut Hamsuns plass i løpet av kvelden. Bilen har registreringsnummer PP 24543. **KRISTIANSAND: Kjørte med ugyldige skilt

01.00:** En 37 år gammel mann blir anmeldt for å ha kjørt bil med prøveskilt som ikke var gyldige.

**KRISTIANSAND: Slo politimann i hodet

02.19:** En patrulje treffer på en 30 år gammel mann fra Kristiansand på Lundsbroa. Mannen hadde med seg en stjålet sykkel, noen ulovlige tabletter og litt hasj. Da politiet pågrep ham, slo han en polititjenestemann i hodet. Politimannen ble ikke skadet etter slaget. 30-åringen blir anmeldt for å ha slått politimannen.

**KRISTIANSAND: Traff to med stjålet sykkel

04.41:** En politipatrulje i Kristiansand sentrum treffer to personer der den ene har med seg en stjålet sykkel. Begge mennene tas med til politiet for en grundig kontroll. De to mennene er 25 og 42 år og fra Kristiansand.

**LYNGDAL: Mistanke om promillekjøring

07.35:** Melding om en enslig bil som hadde kjørt ut av veien på fylkesvei 553 ved området Øygarden. Nødetatene dro ut til stedet. Det var kun bilføreren som var i bilen., og han var uskadet. Bilføreren, en mann i 60-årene, var mistenkt for å ha kjørt bilen i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve ble derfor sikret. Mannen ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.

**SONGDALEN: To sykler stjålet

10.23:** Fra en bod på en adresse i Brennåsen var det i løpet av natten blitt stjålet to sykler: En sort gutte-/herresykkel av merket DBS og en hvit/rosa jentesykkel av merket Merida. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bil

11.15:** Melding om innbrudd og tyveri fra parkert bil i parkeringsgarasje i Kongens gate. Adgang banet til bilen ved å bryte opp dørlås. Det er foreløpig usikkert om hva som er borttatt fra bilen. Forholdet vil bli anmeldt.

**FLEKKEFJORD: Pågrep kvartett i stjålet bil

12.14:** Politiet pågrep fire personer i en stjålet bil ved Svindland. Bilen ble meldt stjålet i Rogaland 27. april. Det var to menn fra Rogaland i bilen på henholdsvis 21 og 27 år, samt to kvinner fra Rogland på henholdsvis 24 og 25 år. De pågrepne vil bli overlevert til politiet i Rogaland som etterforsker saken videre.

**GRIMSTAD: Kjørte 140 i 90-sona

13.42:** En UP-patrulje har målt en bil i en hastighet av 140 kilometer i timen i 90-sona ved Fevik. Bilføreren, en mann i 60-årene, anmeldes og førerkortet beslaglegges.

**TVEDESTRAND: Bensintanker stjålet

13.59:** Politiet fikk melding om tyveri av tre bensintanker tilhørende båter ved Lyngør Båtbyggeri. Forholdet blir anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd i Svinoddveien

14.21:** I en privatadresse i Svinoddveien har det vært innbrudd og tyveri. Usikkert hva som har blitt tatt. Forholdet anmeldes.

**RISØR: Innbrudd i hytte

14.32:** Ei hytte i Bossvika har blitt utsatt for innbrudd. Forholdet anmeldes, men det er usikkert hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Mistet lappen

14.59:** En mann i 20-årene mistet førerkortet og ble anmeldt etter å ha blitt målt til 131 km/t i 90-sona ved Fevik.

**KRISTIANSAND: Fremstod beruset

15.59:** Tollvesenet melder om en danskregistrert bil hvor bilfører fremstår som beruset. En 34 år gammel dansk statsborger blir tatt blodprøve av på politistasjonen i Kristiansand før han dimitteres.

**SONGDALEN: Havnet under traktorhjul

17.32:** AMK melder at en 15 år gammel gutt har skadet seg eller å ha falt eller hoppet ut av en frontlesser på en traktor i Finsland. Gutten har kommet under hjulet på traktoren. En politi-patrulje sikrer opplysninger for videre etterforskning.

**ARENDAL: Utsatt for tyveri

1807:** En kvinne ringer fra Nedre Skibvig og sier hun er utsatt for tyveri. Hun har god beskrivelse av den mannlige tyven, og sporer han opp selv. Patruljen kjører til stedet.

**TVEDESTRAND: Kjøpte øl til mindreårige

18.09:** På Coop Prix har en ung russejente kjøpt øl til mindreårige. Den 18 år gamle russejenta blir anmeldt for dette, og tolv ølflasker tas i beslag.

**LILLESAND: Oppgitt over syklister

19.50:** Fleremeldinger om syklister som skapte farlige situasjoner på motorveien retningvest i Steinsåstunnelen, et sted som syklister ikke skal befinne seg på. Bilistervar noe oppgitt over disse.

**KRISTIANSAND: Stoppet busslaster med ungdommer

18-21:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Beslagla førerkort

20.58:** UPhar tatt beslag i et førerkort hvor bilen ble målt til 85 km/t. Da den 29årige bilføreren hadde sju prikker fra tidligere, mistet han førekortet etter ferden.

**GRIMSTAD: Båt stjålet

21.44:** Meldingom tyveri av båt, Bella 512 V Exel, 60 hestekrefter Mercury motor, registreringsnummer AU264. **KRISTIANSAND: Ruteknusing i sentrum

21.44:** Meldingom at en person knuste en rute i Østre Strandgate 7. Personen, en mann på 18-20 år, løp ned motNupenparken, iført skinnjakke, intet sett av patruljen.

**KRISTIANSAND: Fulle ungdommer bortvist

22.33:** Meldingfra Parkvesenet om at det er et par hundre fulle ungdommer ved 3. stampe. Det ble knust flasker og det var mange mindreårige i området.To politipatruljer forebygget etter beste evne. En overstadig beruset jenteble kjørt til legevakta for en sjekk, mens en gutt på 18 år ble innlagt idrukkenskapsarrest grunnet beruselse.

**FLEKKEFJORD: Berusede ungdommer med fyrverkeri

22.51:** Fleremeldinger fra området Grønnes hvor det var mange berusede ungdommer, fyrverkeriog bråk. En politipatrulje dro til stedet. Det var mye tilgrising på stedet.

**ARENDAL: Politiet sendte ungdom hjem

23.01:** Meldingom større ansamling av ungdommer på Buøya. Det var mange mindreårige, samt uvettigkjøring i området. Politipatruljer forebygget på stedet og sendte de yngstehjem.

**KRISTIANSAND: Foreldre sendte ungdommer hjem

23.19:** Meldingom ansamling av ungdommer på Sømstranda. Mangeberusete ungdommer, noen var mindreårige. En politipatrulje dro ut påstedet hvor de også snakket med en del foreldre. Det var da stille på stedet og de flesteungdommene var på vei hjem.

**ARENDAL: Ambulanse rykket ut

23.38:** Meldingom beruset person i Nygårdsveien som hadde falt og slått seg i hodet. AMK sendte ambulansesom tok hånd om personen.

**ARENDAL: Mopedbil forsøkt stjålet

23.44:** Meldingom mopedbil som var forsøkt stjålet – den skulle være forsøkt koplet. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Anmeldt for vannlating

23.59:** Enpolitipatrulje anmeldte en mann i 40-årene, da han urinerte på offentligsted i Store Elvegate.