**KRISTIANSAND: Beruset mann måtte fjernes

00.00:** Vaktene på PIR 6 ba om bistand for å få fjernet en beruset mann, da denne karen ikke oppga personalia og var svært kranglevoren. Han ble innbrakt og anmeldt for ordensforstyrrelse. Mannen er en 20 år gammel kristiansander.

**LINDESNES: Råkjørte og mistet lappen

00.09:** UP beslagla førerkortet til en 34-åring for å ha kjørt i 129 km/t i 80-sonen.

**KRISTIANSAND: Russen måtte dempe seg

00.10:** Fra Travparken ble det meldt om mye musikkstøy fra biler. Russen som styrte musikken ble bedt om å dempe seg.

**MANDAL: Anmeldt for hærverk

00.19:** En beruset ungdom på 18 år ble anmeldt for å ha revet i stykker en markise i Store Elvegate. Da han ikke kunne oppføre seg, ble han sendt hjem med pålegg om å holde seg borte fra byen samme natt.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på Havana

00.26:** Havana restaurant måtte ha bistand til ta hånd om en 22-åring som hadde gjort noe skadeverk på stedet. Han ble pålagt å holde seg borte for resten av natten.

**KRISTIANSAND: Stakk fra kontroll

00.26:** En patrulje meldte at en mopedfører stakk av fra kontroll. Mopeden ble etter kort tid lokalisert hensatt ved Color Line. Eier fikk melding om hvor han kan hente mopeden, det viste seg at den var stjålet tidligere kvelden i forveien.

**FLEKKEFJORD: Spyttet på politimann

00.40:** Melding fra Grand Hotell i Flekkefjord om en mann som var svært utagerende. Han hadde blant annet slått til vakter på stedet, og dette vil bli anmeldt. Da patruljen skulle ta hånd om den 20 år gamle mannen av utenlandsk opprinnelse, satte han seg kraftig til motverge. Under transporten til Kristiansand arrest spyttet han en av tjenestemennene i ansiktet. Mannen blir anmeldt for blant annet vold mot offentlig tjenestemann.

**KRISTIANSAND: Slagsmål i bursdag

00.43:** Melding om slagsmål i et 40-årslag, der seks-sju personer skulle være involvert. En av deltagerne måtte bli med patruljen da han ikke lot seg roe. En 38 år gammel kristiansander blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KVINESDAL: Bil i fyr på jorde

01.06:** Melding om at det var full fyr i en bil på et jorde i Feda. Bilen var tidligere involvert i promillekjøring. Det har åpenbart vært svært ureglementert kjøring i forkant, og bilen har kjørt seg fast. Bileier var ikke å få tak i natt til søndag.

**MANDAL: Anmeldt for vannlating

01:11:** To unge menn ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Store Elvegate. Da de var villig til å vedta forelegg, fikk begge lov til å gå etterpå.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for falsk id

01.23:** En gutt på 17 år ble anmeldt for bruk av falsk legitimasjon i et forsøk på å komme inn på skjenkestedet Spot i Dronningensgate.

**KRISTIANSAND: Bortviste etter bråk

01.50:** En 21 år gammel somalier ble bortvist fra Spot etter gjentatte ganger med bråk.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for råkjøring

02.13** : UP anmeldte en drosjebilsjåfør for en måling på 88 km/t i 60 sone på Vesterveien. Den 37 år gamle fører samtykket ikke i beslaget.

**ARENDAL: Slått med ølglass

02.17:** Melding fra skjenkestedet Madam Reiersen der en gjest var blitt slått i ansiktet med et ølglass. Gjerningsmannen ble pågrepet på stedet. Den skadde hadde en flenge på nær ti centimeter i pannen. Den 37 år gamle gjerningsmannen ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Kranglevoren gutt sendt hjem

02.20:** En av patruljene kom over en kranglevoren gutt på 18 år i Dronningensgate. Han ble sendt hjem med beskjed om å holde seg der resten av natten.

**SONGDALEN: Råkjørte ved Volleberget

02.36:** UP anmeldte en bilfører ved Volleberget etter måling i 131 km/t i 80 sonen.

**VENNESLA: Fikk sprettert beslaglagt

03.07:** Patruljen i Vennesla kom over en beruset 40-åring som var i besittelse av en sprettert med stålkuler. Denne ble tatt fra ham.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for trusler

03.14:** Melding fra Seven Eleven, en 27 år gammel mann ble anmeldt for trusler og ble bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: Musikkstøy

03.44:** Melding om musikkstøy til sjenanse for naboer fra Storgaten i Grimstad. Patruljen dro ut til stedet.

**FLEKKEFJORD: Mer musikkstøy

03.57:** Klage på høy musikk fra Øvre Sunde i Flekkefjord. Det var en fest med 20-30 russ som måtte dempes.

**FLEKKEFJORD: Enda mer musikkstøy

04.24:** Klage på festbråk fra Vollebakken i Flekkefjord, festen ble dempet.

**KRISTIANSAND: Nok en støyende fest

04.41:** Klage på støyende fest i Gullveien.

— For øvrig har vi hatt ni oppdrag med høy musikk og feststøy utført i Agder i natt, påpeker operasjonsleder Børge Steinsland i politiloggen.

**MANDAL: Beruset mann lagde bråk

04.31:** Mandal legevakt ba om bistand fordi en beruset mann lagde bråk. Han ble tatt hånd om av patruljen og kjørt hjem.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bakeri

09.48:** Innehaver av et bakeri i Rigedalen melder om grovt tyveri fra stedet i løpet av siste natt. En verandadør er brutt opp. En brusautomat er ødelagt, og det er stjålet myntert fra automaten. Politiet foretok åstedsundersøkelse og opprettet sak på forholdet.

**ARENDAL: Klage på anleggsstøy

10.53:** Klage på støy fra anleggsmaskiner i arbeid i Friergangen. Politiet ble sendt til stedet. Det viste seg at firmaet hadde alle sine tillatelser i orden for graving, men ville utsette videre arbeid til etter kirketid.

**ARENDAL: Syklist til sykehus

12.16:** Melding om en syklist som har veltet på riksvei 42 på Mjåvann i Froland. Politi og ambulanse ble sendt til stedet. Syklisten hadde trolig fått små til moderate skader, og ble kjørt til sykehus i en ambulanse. To syklister hadde syklet i hverandre slik at den ene syklisten veltet.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

17.01:** Politiet fikk melding om innbrudd i en privatbolig på His. Adgang banet ved å knuse et kjellervindu. En politipatrulje blir dirigert til stedet for sporsikring.

**ARENDAL: Nok et innbrudd

17.04:** I en annen privatbolig på His har det også vært ubudne gjester. Her banet de adgang gjennom å bryte opp verandadør. En politipatrulje blir dirigert til stedet for sporsikring.

**FARSUND: Fotgjenger påkjørt

19.28:** Se egen sak.